Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Karachi

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Karachi inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Karachi miniguide

Billeje Karachi

Biludlejning Karachi

Karachi er placeret på den sydlige kyst af Pakistan , der grænser op til Arabiske Hav.Indtil begyndelsen af 1960’erne, var Karachi hovedstaden i Pakistan, men den status, at den nybyggede by Islamabad. Karachi er landets største by og Pakistans vigtigste havn. I 2010 blev byen rangeret som en af de største byer med en befolkning på omkring 15 000 000.

Der er meget at gøre i Karachi, da byen har at tilbyde lokkende strande, fremragende shopping områder, og mange attraktioner. Nationalmuseet i Pakistan, kan man lære om landets historie gennem artefakter og dokumenter, og Bhambore er et historisk område, hvor det antages, at den gamle kystby Debul lå omkring 800 e.Kr.Kr.Karachi Zoological Gardens består af en moderne zoo med flamingoer, aber, krokodiller og hjorte og flere botaniske haver. Festivaler ligesom den årlige Music Festival og Kara Film Festival afholdes hvert år.

Jinnah International Airport er den største lufthavn i Pakistan og er beliggende ca. 15 km uden for Karachi.

Dansk