Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Karachi

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Karachi inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Karachi miniguide

Billeje Karachi
Biludlejning Karachi

Karachi er placeret på den sydlige kyst af Pakistan, der grænser op til Arabiske Hav.Indtil begyndelsen af 1960’erne, var Karachi hovedstaden i Pakistan, men den status, at den nybyggede by Islamabad. Karachi er landets største by og Pakistans vigtigste havn. I 2010 blev byen rangeret som en af de største byer med en befolkning på omkring 15 000 000.

Der er meget at gøre i Karachi, da byen har at tilbyde lokkende strande, fremragende shopping områder, og mange attraktioner. Nationalmuseet i Pakistan, kan man lære om landets historie gennem artefakter og dokumenter, og Bhambore er et historisk område, hvor det antages, at den gamle kystby Debul lå omkring 800 e.Kr.Kr.Karachi Zoological Gardens består af en moderne zoo med flamingoer, aber, krokodiller og hjorte og flere botaniske haver. Festivaler ligesom den årlige Music Festival og Kara Film Festival afholdes hvert år.

Jinnah International Airport er den største lufthavn i Pakistan og er beliggende ca. 15 km uden for Karachi.