Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Islamabad

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Islamabad inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Islamabad miniguide

Billeje Islamabad
Biludlejning Islamabad

Islamabad er hovedstaden i Pakistan, og er beliggende i nordøst, mod den indiske grænse.Byen blev bygget i begyndelsen af 1960’erne at erstatte Karachi som hovedstad. Islam betyder “islamisk by” og befolkningen i 2009 blev anslået til over 1,7 millioner, hvilket gør byen til den 10. største i Pakistan. By Region er den 3. største i landet og måler ca 4 500 000

Islamabad er en meget grøn og ren by med en velordnet gade riste. Et af de mest berømte seværdigheder er den smukke moske Faisal er de 6 største moske i verden og holder omkring 120.000 troende. Hele familien kan besøge de zoologiske Islamabad Zoo med over 300 dyr, og Fatima Jinnah Park er et af Sydøstasiens største parker. Taxila ligger lige uden for byen og har en af verdens ældste universiteter og et museum.

Benazir Bhutto International Airport er ca. 8 km fra byens centrum og er den 3 største lufthavn.