Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Felgueiras

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Felgueiras inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Felgueiras miniguide

Billeje Felgueiras

Biludlejning Felgueiras

Felgueiras er beliggende i baglandet øst for Porto .58.000 bor i byen ligger i den øvre del af Sousa Valley.

Felgueiras er beliggende i et grønt område med mange små landsbyer med kirker. Byen er berømt for sin broderi og til produktion af vinho verde, grønne vin, og Pao de lo kage fra Margaride.Nærliggende Santuario de Santa Quitéria, en kirke bygget til martyr Santa Quitéria. Den nuværende kirke, som er en pilgrimsrejse site kommer fra 1900-tallet. Alteret er et interessant eksempel på 1700’s guld gravering. På plateauet i kirken, et monument tegnet af maleren Abel Cardoso og skabt af billedhuggeren Jose Coelho Vidal. Her er flere kapeller med pyramidedomer, hvilket viser, liv martyr.

Den nærmeste lufthavn er Porto Aeroporto do Porto , ca 55 km fra Felgueiras.

Dansk