Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Cadiz

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cadiz inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cadiz miniguide

Billeje Cadiz
Biludlejning Cadiz

Cadiz er beliggende i regionen Andalusien på Costa de la Luz, Lyskysten. Hovedstaden i provinsen kaldes Cadiz og har omkring 300 000.Cadiz er en charmerende havneby med en historie som går tilbage over 3000 år siden. Historiske bygninger hviske deres historier, mens du går forbi, og at besøge klostre, slotte og katedralen, der blev bygget på 116 år. City struktur er et stramt grid af smalle gader og pladser, hvor du kan nyde lækre
spanske delikatesser, eller shop på markeder. I den vestlige havnen i La Caleta, kan man nyde en billig måltid, mens man ser på det gamle fort og saltvand vind rufser til håret. Stranpromenaden ideel til rolig gåture ud på molen, og du kan dræbe et par solskinstimer om den lille finkornet sandstrand i nærheden.

Det er mest naturligt at faldet i Cadiz, hvis du er Andalusien i Sevilla og Cordoba .

Cadiz Airport (CDZ) er placeret i byen.