Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Valencia

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Valencia inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Valencia miniguide

Billeje Valencia

Biludlejning Valencia

Valencia er hovedstaden i provinsen Valencia og er placeret på Spaniens middelhavskyst. Det ligger på bredden af floden Turia, med en befolkning på over 800, 000 (2008), er Spanien’s 3. største by efter hovedstaden Madrid og Middelhavet by Barcelona .Barcelona ligger over 350 km nord for Valencia, og Madrid ligger ca 350 km inde i landet. Valencia var en romersk koloni og nævnt allerede i år 138 f. Kr.

Valencia er en udvej by med smukke strande og mange attraktioner og seværdigheder. Torres de Serrano er en gotisk port, der betragtes som en af Europas største og blev bygget i den 1300’s. En af de ældste kirker i Valencia er Iglesia de San Juan del Hospital fra 1261, mens Almudin fra 1400 – og 1500’s blev brugt til opbevaring og salg af hvede. Den botaniske have blev grundlagt i 1567, og Bioparc Valencia er en zoologisk have med dyrenes naturlige habitat.

Valencia Airport ligger ca. 8 km uden for centrum.

Dansk