Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Valencia Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Valencia Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Valencia Lufthavn miniguide

Billeje Valencia Lufthavn
Biludlejning Valencia Lufthavn

Valencia Airport (VLC), også kendt som Manises Airport, der ligger omkring 8 km vest for Valencia. Der er ingen pendulfart mellem centrum af Valencia og lufthavnen hver 20 minutter. De biludlejningsselskaber placeret på lufthavnen er Auriga Crown, Hertz, Europcar, National ater, Sol-Mar, Sixt og Avis.

5.779.336 passagerer besøgte Valencia Lufthavn i 2008, hvilket gør det til 8 største lufthavn i Spanien efter antallet af passagerer. Air Nostrum og Vueling er de flyselskaber, der har sin hovedbase i lufthavnen. Lufthavnen har direkte fly til omkring 15 forskellige europæiske lande.

Det er et godt valg for at spise og drikke steder på Valenzia Airport, herunder en restaurant med speciale i grillet kød og et andet om det lokale køkken. Udbuddet af butikker og gode, her får du en køber alt fra legetøj til delikatesser. Andre faciliteter i lufthavnen’s kapel, førstehjælp, ATM, VIP-lounge og møde-og konferencelokaler.Hotellerne Ibis Valencia Aeropuerto Hotel Tryp Azafata og er 5 minutter fra lufthavnen i Manises.