Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Valencia Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Valencia Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Valencia Lufthavn miniguide

Billeje Valencia Lufthavn

Biludlejning Valencia Lufthavn

Valencia Airport (VLC), også kendt som Manises Airport, der ligger omkring 8 km vest for Valencia .Der er ingen pendulfart mellem centrum af Valencia og lufthavnen hver 20 minutter. De biludlejningsselskaber placeret på lufthavnen er Auriga Crown, Hertz, Europcar, National ater, Sol-Mar, Sixt og Avis.

5.779.336 passagerer besøgte Valencia Lufthavn i 2008, hvilket gør det til 8 største lufthavn i Spanien efter antallet af passagerer. Air Nostrum og Vueling er de flyselskaber, der har sin hovedbase i lufthavnen. Lufthavnen har direkte fly til omkring 15 forskellige europæiske lande.

Det er et godt valg for at spise og drikke steder på Valenzia Airport, herunder en restaurant med speciale i grillet kød og et andet om det lokale køkken. Udbuddet af butikker og gode, her får du en køber alt fra legetøj til delikatesser. Andre faciliteter i lufthavnen’s kapel, førstehjælp, ATM, VIP-lounge og møde-og konferencelokaler.Hotellerne Ibis Valencia Aeropuerto Hotel Tryp Azafata og er 5 minutter fra lufthavnen i Manises.

Dansk