Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Venedig Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Venedig Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Venedig Lufthavn miniguide

Billeje Venedig Lufthavn

Biludlejning Venedig Lufthavn

Venedig Marco Polo Airport (VCE) ligger 8 km nord for Venedig .Der er busser mellem lufthavnen og Venedig, der er forbundet med banegården i byen. Virksomheden tilbyder Alilaguna båd fra molen i lufthavnen til centrum af Venedig. Biludlejningsfirmaer Auto Europe, Avis, Europcar, easyCar, Budget, Hertz, Maggiore, Sixt, Thrifty Car Rental, Targa Rent, Italien i bil, og Travelcar Locauto interesse er alle til stede i lufthavnen.

I 2009 besøgte 6.717.600 passagerer Venedig Marco Polo Airport. Det har gået igennem flere renoveringsprojekter, og i 2002 åbnede en ny terminal i flot design. Der er en anden, mindre lufthavn nær Venedig, Treviso, der anvendes af lavprisselskaber.

Det er et godt udvalg af butikker, flere specialister på lokale produkter, på Venedig Marco Polo Airport. Barer, caféer og restauranter er der også mange, især de mange coffee shops, der tilbyder italiensk espresso eller
cappuccino. Blandt faciliteterne er en bøn værelse, business center, trådløs internet, bank, massage studie og wellness center.

Dansk