Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Venedig Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Venedig Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Venedig Lufthavn miniguide

Billeje Venedig Lufthavn
Biludlejning Venedig Lufthavn

Venedig Marco Polo Airport (VCE) ligger 8 km nord for Venedig .Der er busser mellem lufthavnen og Venedig, der er forbundet med banegården i byen. Virksomheden tilbyder Alilaguna båd fra molen i lufthavnen til centrum af Venedig. Biludlejningsfirmaer Auto Europe, Avis, Europcar, easyCar, Budget, Hertz, Maggiore, Sixt, Thrifty Car Rental, Targa Rent, Italien i bil, og Travelcar Locauto interesse er alle til stede i lufthavnen.

I 2009 besøgte 6.717.600 passagerer Venedig Marco Polo Airport. Det har gået igennem flere renoveringsprojekter, og i 2002 åbnede en ny terminal i flot design. Der er en anden, mindre lufthavn nær Venedig, Treviso, der anvendes af lavprisselskaber.

Det er et godt udvalg af butikker, flere specialister på lokale produkter, på Venedig Marco Polo Airport. Barer, caféer og restauranter er der også mange, især de mange coffee shops, der tilbyder italiensk espresso eller
cappuccino. Blandt faciliteterne er en bøn værelse, business center, trådløs internet, bank, massage studie og wellness center.