Biludlejning Bologna

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Bologna

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bologna inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bologna miniguide

Billeje Bologna

Biludlejning Bologna

Bologna er en by i det nordlige Italien , sydvest for Venedig og nord for Firenze .Bologna er hovedstad i Emilia-Romagna, der ligger på en slette nær slutningen af Appenninerne. Bologna er Italiens syvende største by med 370.000 indbyggere. Byen er et vigtigt vej-og jernbaneknudepunkt.

Bologna er verdenskendt for sin gode mad: la cucina Bolognese, og betragtes som Italien mathovedstad. Den ret spaghetti alla Bolognese, pasta med hakket kød, kommer her.Byen er også berømt for sin ret og medicinske fakulteter, og har en af Europas ældste universiteter fra 1119. Bologna er også kendt for de to læner
tårneGarisenda og Asinelli, som stammer fra 1100-tallet.Byen har mange pragtfulde kirker, herunder Katedralen i San Pietro og den gotiske San Petronio, blev påbegyndt i 1390, og afsluttet den første 1659. Den har en flot indgang portal billedhuggeren Jacopo della Quercia. Bologna museum af køretøjer fra Ducati, Ferrarri og Lamborghini. I juni arrangerer Bologna Film Festival.

Guglielmo Marconi (Bologna) lufthavn ligger seks kilometer uden for Bologna