Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Rimini

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rimini inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rimini miniguide

Billeje Rimini

Biludlejning Rimini

Rimini er en by 50 km sydvest for Ravenna i Norditalien .Rimini ligger ved Adriaterhavet i Emilia-Romagna-provinsen, på Italiens østkyst. Ca. 130.000 indbyggere bor i Rimini. Herfra er der tog til San Marino. I sommeren er der båd til Venedig og Kroatien .

Rimini er berømt for sine mange kilometer lange strande. Det er en af Italiens mest besøgte strande. La Marina syd for byen har 16 miles af stranden. På stranden begyndte Rimini’s historie. For mere end 800.000 år siden de første beboere bosatte sig her. 400 f. Kr. Gallere besatte området, før romerne etableret sig her i 286 f.Kr.Kr. Rimini havde en strategisk betydning som veiknutepunkt af romerske veje til Rom, Piacenza og Aquileia. Rimini har flere ruiner fra romertiden: Augustus og Tiberius triumfbue 73 meter lange marmorbro, som markerer begyndelsen af Via Emelie. Rimini har mange historiske bygninger fra middelalderen og renæssancen.

Rimini International Airport i Miramare, er syv kilometer fra Rimini.

Dansk