Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Rimini

Rimini er kendt for at have et af de smukkeste strandområder i Italien og Europa. Byen ligger på Italiens østkyst, er populær blandt rejsende, og har opbygget et ry for at være centrum for Italiens natteliv og turisme. For at være ærlig har du brug for en lejebil til at besøge hver eneste interessant afkrog af denne smukke by. Læs videre i denne detaljerede guide for at høre mere om de bedste seværdigheder, som en lejebil kan føre dig til. 

Guide til Rimini

Billeje Rimini
Biludlejning Rimini

Rimini ligger i det nordlige Italien, lige over San Marino, og er en karismatisk region, som har omkring 145.000 indbyggere. Udover at være hovedstad i Rimini-provinsen er byen også hjem for historiske steder, der er værd at se. Grækerne slog sig ned i området for længe siden, men romerne etablerede en koloni i byen i det tredje århundrede f.Kr. Det var romerne, som grundlagde fundamentet for den moderne by, og det ses ved, at de fleste bygninger, de opførte, stadig findes i dag. 

Rimini er en naturlig del af Emilia-Romagna-provinsen i Italien. Byen ligger mellem Apenninerne og floden Po. Da den er beliggende i kystregionen, er området livligt, og har vidunderlige vejrforhold året rundt. Rimini byder på utrolig udsigt, da byen ligger mellem havet og bjergene. Området har det hele, fra førsteklasses hotelkomplekser, smukke strande og landskaber til fantastiske nabobyer som Riccione, Cattolica, Cervia og Cesena. 

Rimini by er kendt for strandens lave og rolige vand, der er perfekt til afslappende svømning. Der er også et rigt natteliv takket være et bredt udvalg af livlige barer og natklubber på stranden. Badet i fortryllende antik arkitektur, heriblandt en 1500-tals renovering af en antik, franciskansk kirke, er byen også et paradis for kulturelskere. Dette aspekt sikrer, at turisterne repræsenterer alt fra historienørder til festaber. 

Mange af de mest ekstraordinære antikke bygninger i Italien blev bygget i Rimini. I 27 f.Kr. blev triumfbuen dedikeret til kejser Augustus af senatet. Augustus-buen er faktisk den ældste overlevende romerske bue i hele verden. Dertil kommer, at nogle af de mest mindeværdige øjeblikke i hele Italiens historie fandt sted i Rimini-regionen. Omrking år 538 under landets belejring tjente Rimini som det mest dynamiske, taktiske centrum. I denne periode overmandede den byzantinske hær goterne og tog kontrol over regionen. 

Tag på udflugt med din lejebil

Tag til Rimini, hvis du planlægger en hurtig smuttur eller et fantastisk ferieophold. Regionen byder på bemærkelsværdige steder, som du bare må se, og som uden tvivl vil få dig til at forelske dig i Italien og kulturen. Først bør du besøge strandene, som regionen er berømt for. Besøg Lungomare Augusto og Marina Centro, hvor du finder strande, der byder på det bedste strandnatteliv. Marina Centro ligger 0,9 km væk, mens Lungomare Augusto er 2,2 km fra Rimini. 

Rimini er også hjem for utrolige romerske monumenter. Det mest fremtrædende er Augustus-buen, som blev bygget i 27 f.Kr., og som ligger kun 1,8 km væk. Andre imponerende monumenter er amfiteatret fra det andet århundrede og Tiberius’ bro, som stod færdig i 21 e.Kr over floden Marrechia for at forbinde Borgo San Giuliano med bymidten. Du kan også gå på bymuseet. Det ligger på Via Luigi Tonini 0,9 km fra Rimini, og indeholder et kunstgalleri og arkæologiske genstande fra byen. 

Som en førende turistdestination er Rimini by fyldt med butikker. Det storslåede Le Befane indkøbscenter, som blev åbnet for nylig, er et af de foretrukne butiksområder. Centret ligger 5,2 km fra byen. Ikke desto mindre er Corso d’Augusto og Marina Centro lige så gode, særligt når det handler om dyr mode. Lokale håndværksprodukter tæller tøjtryk og keramik. 

Lufthavne

Federico Fellini International Airport ligger 8 km fra byen, og er Riminis eneste lufthavn. Den er også kendt som Rimini lufthavn (RMI), og er en mellemstor lufthavn, som primært betjener området ved Rimini-kysten, Romagna og Emilia-Romagna. Lufthavnen tilbyder særlige, direkte passagerfly til 19 destinationer i 10 lande. 

I øjeblikket er der én indenrigsrute fra lufthavnen. 10 flyselskaber flyver regelmæssigt til og fra Rimini. Disse selskaber kan flyve dig til populære destinationer som Moskva, London, Luxembourg og Warszawa. Lufthavnen er veludstyret med topmoderne faciliteter som parkeringspladser, café, restaurant, informationsskranke, bagagebokse, bagageindpakning, taxikontor, lægeklinik og souvenirbutikker. 

Hvis du planlægger at flyve til Rimini, er Federico Fellini International Airport helt oplagt. Ikke desto mindre kan du også vælge at benytte Falconara Airport 75 km væk eller San Egidio Airport, som ligger 103 km væk. Du kan benytte taxi eller bus for at komme til Rimini fra disse lufthavne. 

Trafik

Rimini har nogle af de bedste veje i Italien. Her bliver der kørt i højre side af vejen, lige som i Danmark. Hastighedsgrænsen svinger på forskellige typer veje. Fx må du højst køre 50 km/t i byområder. Afhængigt af den landevej du kører på, kan hastighedsgrænsen skifte mellem 130, 110 og 90 km/t. Husk derfor at holde øje med skiltningen for at overholde hastighedsgrænsen. 

Rimini har adskillige parkeringsanlæg, som bliver administreret og vedligeholdt af Agenzia Mobilita. De fleste af disse anlæg er udstyret med smarte parkometre. Andre anlæg kontrolleres af medarbejdere, mens andre, baseret på beliggenhed, kræver at førere lægger deres p-billet eller tilladelse synligt i bilen. Du kan benytte parkeringspladser i Piazza Valturio, Piazza Ferrari eller i Piazza Malatesta.