Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Cremona

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cremona inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cremona miniguide

Billeje Cremona
Biludlejning Cremona

Cremona er hovedstaden i provinsen Cremona og tilhører regionen Lombardiet, som ligger i den nordlige del af Italien, der grænser Schweiz i nord.Cremona har en beliggenhed i det sydøstlige hjørne af Lombardiet og er ca. 90 km til mode Milano i nordvest. Det ligger på bredden af floden Po, og dets befolkning anslås til lidt over 70, 000 (2008).

Cremona er meget kendt for at være god og professionel producenter af violiner, der er gjort her siden 1400-tallet, og der er muligheder for at besøge værksteder og se, hvordan instrumenterne er lavet af. Piazza del Comune er firkantet og centrum i det historiske distrikt, og her er katedralen fra 1100-tallet. Domkirkens klokketårn er det andet højeste mursten tårn i Europa på næsten 113 meter, og det er Europas ældste tårn måler over 100 meter og blev bygget i 1309.

Linate Airport er en af tre lufthavne, der betjener Milano og ligger ca 70 km uden for Cremona.