Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Cremona

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cremona inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cremona miniguide

Billeje Cremona

Biludlejning Cremona

Cremona er hovedstaden i provinsen Cremona og tilhører regionen Lombardiet, som ligger i den nordlige del af Italien , der grænser Schweiz i nord.Cremona har en beliggenhed i det sydøstlige hjørne af Lombardiet og er ca. 90 km til mode Milano i nordvest. Det ligger på bredden af floden Po, og dets befolkning anslås til lidt over 70, 000 (2008).

Cremona er meget kendt for at være god og professionel producenter af violiner, der er gjort her siden 1400-tallet, og der er muligheder for at besøge værksteder og se, hvordan instrumenterne er lavet af. Piazza del Comune er firkantet og centrum i det historiske distrikt, og her er katedralen fra 1100-tallet. Domkirkens klokketårn er det andet højeste mursten tårn i Europa på næsten 113 meter, og det er Europas ældste tårn måler over 100 meter og blev bygget i 1309.

Linate Airport er en af tre lufthavne, der betjener Milano og ligger ca 70 km uden for Cremona.

Dansk