Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Udine

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Udine inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Udine miniguide

Billeje Udine
Biludlejning Udine

Udine er hovedbyen i provinsen Udine og har en befolkning på næsten 100, 000 (2008). Provinsen hører til regionen Friuli-Venedig Giulia steder i det nordøstlige hjørne af landet, som grænser til Østrig mod nord.Fra Udine er mindre end 40 km til slovenske grænse i øst og ca. 35 km til Adriaterhavskysten i syd, mens Alperne, beliggende ca 50 km nord for byen.Byen nævnes første gang i kilder fra årene 983.

Mange besøger Udine, på grund af de gamle bygninger, der kan findes i byen. Et af de mest berømte seværdigheder er et slot ligger på en bakke over byen og blev bygget i 1500-tallet. I dag slottet huser en kunstgalleri med malerier fra 1300-tallet, en by museum og en arkæologisk museum. Et andet vartegn er Palazzo Patriarcale, der strækker sig tilbage til 1517 og blev brugt til at patriarkalsk bopæl, mens byens katedral blev bygget i 1236

Friuli Venedig Giulia Airport er omkring 35 km væk.