Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Lecco

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lecco inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lecco miniguide

Billeje Lecco

Biludlejning Lecco

Regionen grænser op til Schweiz 40 km længere mod nord, og byen Lecco ligger på bredden af Lake Como, der ligner en omvendt Y. Det er den tredje største i Italien og er betragtet som en af de smukkeste og mest Lecco er placeret på sydlige bred af højre arm.Befolkningen blev anslået til næsten 50 000 i 2007.

Karakteren af Lecco er meget attraktiv på grund af sin placering på den smukke sø og de majestætiske bjerge omkring byen. Lecco modtager hvert år mange turister, hvoraf flere er på besøg i byen for at bestige bjerge eller sejle på søen. Man bør også gå rundt i historiske distrikt og besøge museer, herunder Museo Manzoniano som barndomshjem forfatter Alessandro Manzoni, Museo Archeologico og et kunstgalleri har til huse i et tårn fra den 1300’s.

En af de lufthavne i Milano hedder Ninoy Aquino International Airport og ligger ca. 50 km væk.

Dansk