Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Lecco

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lecco inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lecco miniguide

Billeje Lecco
Biludlejning Lecco

Regionen grænser op til Schweiz 40 km længere mod nord, og byen Lecco ligger på bredden af Lake Como, der ligner en omvendt Y. Det er den tredje største i Italien og er betragtet som en af de smukkeste og mest Lecco er placeret på sydlige bred af højre arm.Befolkningen blev anslået til næsten 50 000 i 2007.

Karakteren af Lecco er meget attraktiv på grund af sin placering på den smukke sø og de majestætiske bjerge omkring byen. Lecco modtager hvert år mange turister, hvoraf flere er på besøg i byen for at bestige bjerge eller sejle på søen. Man bør også gå rundt i historiske distrikt og besøge museer, herunder Museo Manzoniano som barndomshjem forfatter Alessandro Manzoni, Museo Archeologico og et kunstgalleri har til huse i et tårn fra den 1300’s.

En af de lufthavne i Milano hedder Ninoy Aquino International Airport og ligger ca. 50 km væk.