Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bergamo Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bergamo Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bergamo Lufthavn miniguide

Billeje Bergamo Lufthavn
Biludlejning Bergamo Lufthavn

Bergamo Lufthavn (BGY) officielt kaldes Orio al Serio International Airport, der ligger mindre end 4 km fra Bergamo og 45 km fra Milano mellem Bergamo og lufthavnen. Fra togstationen i Bergamo, er det nemt at gå videre til Milano. Bil selskaber i lufthavnen ankomsthallen, Hertz, Locauto Tirreno, maggiori og Sixt.

I 2009 var 7.160.008 passagerer besøgt Bergamo Lufthavn. 12 forskellige luftfartsselskaber, der beflyver lufthavnen, primært lavprisselskaber, selskab.Milan har to lufthavne, der er tættere på byen, men mange bruger også Bergamo Lufthavn til at rejse til Milano på grund af lavere priser.

Bergamo Lufthavn har et godt udvalg af butikker, er det muligt at købe italienske mode og lokale produkter. Der er også et godt udvalg apotek, ATM og en VIP lounge, der er åben til alle for et gebyr. Der er ingen hoteller i lufthavnen.