Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bergamo Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bergamo Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bergamo Lufthavn miniguide

Billeje Bergamo Lufthavn

Biludlejning Bergamo Lufthavn

Bergamo Lufthavn (BGY) officielt kaldes Orio al Serio International Airport, der ligger mindre end 4 km fra Bergamo og 45 km fra Milano mellem Bergamo og lufthavnen. Fra togstationen i Bergamo, er det nemt at gå videre til Milano. Bil selskaber i lufthavnen ankomsthallen, Hertz, Locauto Tirreno, maggiori og Sixt.

I 2009 var 7.160.008 passagerer besøgt Bergamo Lufthavn. 12 forskellige luftfartsselskaber, der beflyver lufthavnen, primært lavprisselskaber, selskab.Milan har to lufthavne, der er tættere på byen, men mange bruger også Bergamo Lufthavn til at rejse til Milano på grund af lavere priser.

Bergamo Lufthavn har et godt udvalg af butikker, er det muligt at købe italienske mode og lokale produkter. Der er også et godt udvalg apotek, ATM og en VIP lounge, der er åben til alle for et gebyr. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Dansk