Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bergamo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bergamo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bergamo miniguide

Billeje Bergamo

Biludlejning Bergamo

Bergamo er beliggende 50 km nordøst for Milano ved foden af Alperne.Byen har en befolkning på ca. 113.000.

På tidspunktet for romerne by med navnet Bergomum. Byen er en smuk by i Alperne, der består af to byer: den gamle by Citta Alta er placeret øverst, og den nye by Citta Bassa i lavlandet.Bergamo har mange smukke bygninger fra middelalderen og renæssancen gange. I den gamle by finder vi den gamle bykerne Piazza Vecchia og Italiens ældste City Hall. Her er Palazzo della ragione fra 1200-tallet, og Palazzo della Biblioteca. Andre seværdigheder omfatter kirken Santa Maria Maggiore fra 1137 til Donzettis grav og Colleoni Chapel. Besøgende kan tage funicularen fra Citta Bassa til Citta Alta, eller besøg bjerglandsbyen San Vigilio, med fantastisk udsigt og slotsruiner. Bergamo er beliggende i nærheden af skisportssteder og Lake Iseo.

Milan Bergamo lufthavn og Orio al Serio er både fire kilometer uden for centrum af Bergamo.

Bergamo og Bergamo Lufthavn er en af de mest populære destinationer i Italien for at bestille en udlejningsbil på. Vi tilbyder en bred vifte af biludlejning i Bergamo, der passer til de fleste formål og budgetter. Prøv søgemaskinen over og få et overblik over den brede vifte og store priser på biludlejning i Bergamo.

Dansk