Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bergamo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bergamo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bergamo miniguide

Billeje Bergamo
Biludlejning Bergamo

Det er meget populært at leje en bil i det nordlige Italien, og de fleste rejsende vælger at leje bilen inden afrejse. Ved at booke bilen på forhånd kan du i ro og mag udvælge den bil, der passer dig og dine behov bedst, og du sparer samtidig både tid og penge. 

Hvis du rejser til Bergamo med fly, er det naturligvis nærliggende at afhente lejebilen i lufthavnen. Bergamo er et storartet udgangspunkt for kortere eller længere bilture, hvor du kan udforske det nordlige Italien. 

Generel information om Bergamo

Bergamo ligger 50 km nordøst for Milano ved foden af Alperne. 

Denne smukke by blev kaldt Bergomum i den romerske periode, og består i dag af to bydele: Den gamle bymidte, Citta Alta, som er højtliggende, mens den nye bydel, Citta Bassa, ligger i lavere højde. Bergamo har adskillige smukke bygninger fra renæssancen og middelalderen. I den gamle bymidte findes bl.a. Piazza Vecchia og Italiens ældste rådhus. Palazzo della Ragione fra det 12. århundrede og Palazzo della Biblioteca findes også her. Af øvrige seværdigheder kan nævnes Santa Maria Maggiore-kirken fra 1137, der indeholder Donizettis grav og Colleoni-kapellet. Besøgende kan tage kabelbanen fra Citta Bassa til Citta Alta eller besøge landsbyen San Vigilio i bjergene, hvorfra der er en mageløs udsigt og gamle borgruiner at glæde sig over. Bergamo ligger tæt på flere skisportsområder samt Iseo-søen. 

Milanos Bergamo Lufthavn og lufthavnen Orio al Serio ligger begge kun 4 km fra Bergamo centrum. 

Bergamo by og lufthavn er nogle af de mest benyttede biludlejningssteder i Italien. Vi tilbyder et bredt udvalg af biludlejning i Bergamo, og her findes noget til ethvert formål og budget. Prøv vores søgemaskine ovenfor, så får du en ide om det store udvalg og de lave priser. 

Lufthavn

Bergamos lufthavn Orio al Serio (BGY) er en international lufthavn, og ligger kun 6 km sydøst for Bergamo. Lufthavnen benyttes primært af lavprisselskaber. Talrige biludlejningsfirmaer har skranker ved indgangen til ankomsthallen, fx Avis, Auto Europa, Budget, Europcar, Locauto, Maggiore og Sixt. 

Køretips

Med en lejebil kan du fra Bergamo tage på fine dagsture til andre større byer i området – fx ligger modemetropolen Milano kun 58 km fra Bergamo. Andre interessante byer er Verona (117 km), Torino (185 km) og Genova (203 km). 

Vejene i Norditalien er generelt velbyggede, og der er motorvejsforbindelse mellem de fleste større byer. 

Med udgangspunkt i Bergamo kan du også vælge at besøge Garda-søen – Itailens største sø. Her er der rig mulighed for en dukkert i sommerperioden, og søen er omgivet af smukke landsbyer. Garda-søen ligger 85 km øst for Bergamo. 

Hvis du har lyst til at besøge Alperne i omegnen af Bergamo, kan du køre til vintersportsstedet Foppolo 57 km nord for Bergamo. Foppolo har storartede alpinpister og langrendsløjper til skiløb om vinteren, og det smukke landskab byder på små søer og vandløb, som gør området ideelt til vandreture om sommeren.