Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bergamo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bergamo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bergamo miniguide

Billeje Bergamo

Biludlejning Bergamo

Det er meget populært at leje en bil i det nordlige Italien, og de fleste rejsende vælger at leje bilen inden afrejse. Ved at booke bilen på forhånd kan du i ro og mag udvælge den bil, der passer dig og dine behov bedst, og du sparer samtidig både tid og penge. 

Hvis du rejser til Bergamo med fly, er det naturligvis nærliggende at afhente lejebilen i lufthavnen. Bergamo er et storartet udgangspunkt for kortere eller længere bilture, hvor du kan udforske det nordlige Italien. 

Generel information om Bergamo

Bergamo ligger 50 km nordøst for Milano ved foden af Alperne. 

Denne smukke by blev kaldt Bergomum i den romerske periode, og består i dag af to bydele: Den gamle bymidte, Citta Alta, som er højtliggende, mens den nye bydel, Citta Bassa, ligger i lavere højde. Bergamo har adskillige smukke bygninger fra renæssancen og middelalderen. I den gamle bymidte findes bl.a. Piazza Vecchia og Italiens ældste rådhus. Palazzo della Ragione fra det 12. århundrede og Palazzo della Biblioteca findes også her. Af øvrige seværdigheder kan nævnes Santa Maria Maggiore-kirken fra 1137, der indeholder Donizettis grav og Colleoni-kapellet. Besøgende kan tage kabelbanen fra Citta Bassa til Citta Alta eller besøge landsbyen San Vigilio i bjergene, hvorfra der er en mageløs udsigt og gamle borgruiner at glæde sig over. Bergamo ligger tæt på flere skisportsområder samt Iseo-søen. 

Milanos Bergamo Lufthavn og lufthavnen Orio al Serio ligger begge kun 4 km fra Bergamo centrum. 

Bergamo by og lufthavn er nogle af de mest benyttede biludlejningssteder i Italien. Vi tilbyder et bredt udvalg af biludlejning i Bergamo, og her findes noget til ethvert formål og budget. Prøv vores søgemaskine ovenfor, så får du en ide om det store udvalg og de lave priser. 

Lufthavn

Bergamos lufthavn Orio al Serio (BGY) er en international lufthavn, og ligger kun 6 km sydøst for Bergamo. Lufthavnen benyttes primært af lavprisselskaber. Talrige biludlejningsfirmaer har skranker ved indgangen til ankomsthallen, fx Avis, Auto Europa, Budget, Europcar, Locauto, Maggiore og Sixt. 

Køretips

Med en lejebil kan du fra Bergamo tage på fine dagsture til andre større byer i området – fx ligger modemetropolen Milano kun 58 km fra Bergamo. Andre interessante byer er Verona (117 km), Torino (185 km) og Genova (203 km). 

Vejene i Norditalien er generelt velbyggede, og der er motorvejsforbindelse mellem de fleste større byer. 

Med udgangspunkt i Bergamo kan du også vælge at besøge Garda-søen – Itailens største sø. Her er der rig mulighed for en dukkert i sommerperioden, og søen er omgivet af smukke landsbyer. Garda-søen ligger 85 km øst for Bergamo. 

Hvis du har lyst til at besøge Alperne i omegnen af Bergamo, kan du køre til vintersportsstedet Foppolo 57 km nord for Bergamo. Foppolo har storartede alpinpister og langrendsløjper til skiløb om vinteren, og det smukke landskab byder på små søer og vandløb, som gør området ideelt til vandreture om sommeren. 

Dansk