Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Gorizia

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Gorizia inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Gorizia miniguide

Billeje Gorizia
Biludlejning Gorizia

Gorizia er hovedstaden i provinsen Gorizia, der tilhører regionen Friuli-Venedig Giuila og ligger ved foden af Alperne. Regionen ligger i det nordøstlige Italien, grænser Slovenien og den inderste Bugt Adriaterhavet.Gorizia er beliggende i regionens sydøstlige hjørne og strækker sig langs den slovenske grænse til floden Isonzo vest for byen og grænsen i øst. Der er næsten 150 km til Venedig mod sydvest, og befolkningen i Gorizia, anslås til ca. 35 tusind (2009).

Gorizia blev bygget i 1000’s, men flere af de historiske bygninger blev ødelagt under 1 og 2 World War II, herunder byens domkirke. Katedralen blev bygget i 1200-tallet, men kun dele af den oprindelige bygning overlevede 1 World War II. En berømte vartegn er den middelalderlige borg, der ligger inden for gamle mure og strækker sig tilbage til 1200-tallet. Efter 2 World War II byen var delt i to og gives til henholdsvis Italien og Slovenien.

Friuli Venedig Giulia Airport også kendt som Trieste lufthavn ligger ca 30 km syd for Gorizia.