Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Gorizia

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Gorizia inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Gorizia miniguide

Billeje Gorizia

Biludlejning Gorizia

Gorizia er hovedstaden i provinsen Gorizia, der tilhører regionen Friuli-Venedig Giuila og ligger ved foden af Alperne. Regionen ligger i det nordøstlige Italien , grænser Slovenien og den inderste Bugt Adriaterhavet.Gorizia er beliggende i regionens sydøstlige hjørne og strækker sig langs den slovenske grænse til floden Isonzo vest for byen og grænsen i øst. Der er næsten 150 km til Venedig mod sydvest, og befolkningen i Gorizia, anslås til ca. 35 tusind (2009).

Gorizia blev bygget i 1000’s, men flere af de historiske bygninger blev ødelagt under 1 og 2 World War II, herunder byens domkirke. Katedralen blev bygget i 1200-tallet, men kun dele af den oprindelige bygning overlevede 1 World War II. En berømte vartegn er den middelalderlige borg, der ligger inden for gamle mure og strækker sig tilbage til 1200-tallet. Efter 2 World War II byen var delt i to og gives til henholdsvis Italien og Slovenien.

Friuli Venedig Giulia Airport også kendt som Trieste lufthavn ligger ca 30 km syd for Gorizia.

Dansk