Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Belluno

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Belluno inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Belluno miniguide

Billeje Belluno

Biludlejning Belluno

Belluno er hovedstaden i provinsen af samme navn og ligger i den nordøstlige del af Italien .Byen og provinsen som tilhører Venetia regionen grænser op til Adriaterhavet, og den smukke by Venedig er beliggende på kysten ca 110 km syd for byen. Belluno har en beliggenhed lige ved langs løbet af floderne Piave og Ardo, og i 2009 antallet af mennesker skønnes at være ca. 35 000.

Belluno blev grundlagt af romerne omkring år 200 f.Kr. Kr. og byen er præget af mange historiske bygninger og en naturlig kontrast. Bjergene giver et godt udgangspunkt for vinter aktiviteter såsom curling og ture med hundeslæde. Piazza del Duomo er en berømt plads i Belluno, og du kan finde flere af byens seværdigheder. Piazza dei Rettori stammer fra 1400-tallet og den smukke katedral blev bygget i 1500-tallet. Palazzo dei Giuristi er en smuk bygning fra 1600-tallet, som huser byens museum og noget kunst.

Treviso Airport er den nærmeste lufthavn, og er ca. 90 km væk.

Dansk