Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Belluno

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Belluno inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Belluno miniguide

Billeje Belluno
Biludlejning Belluno

Belluno er hovedstaden i provinsen af samme navn og ligger i den nordøstlige del af Italien .Byen og provinsen som tilhører Venetia regionen grænser op til Adriaterhavet, og den smukke by Venedig er beliggende på kysten ca 110 km syd for byen. Belluno har en beliggenhed lige ved langs løbet af floderne Piave og Ardo, og i 2009 antallet af mennesker skønnes at være ca. 35 000.

Belluno blev grundlagt af romerne omkring år 200 f.Kr. Kr. og byen er præget af mange historiske bygninger og en naturlig kontrast. Bjergene giver et godt udgangspunkt for vinter aktiviteter såsom curling og ture med hundeslæde. Piazza del Duomo er en berømt plads i Belluno, og du kan finde flere af byens seværdigheder. Piazza dei Rettori stammer fra 1400-tallet og den smukke katedral blev bygget i 1500-tallet. Palazzo dei Giuristi er en smuk bygning fra 1600-tallet, som huser byens museum og noget kunst.

Treviso Airport er den nærmeste lufthavn, og er ca. 90 km væk.