Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Caltanissetta

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Caltanissetta inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Caltanissetta miniguide

Billeje Caltanissetta
Biludlejning Caltanissetta

Caltanissetta, Sicilien er en region og den største ø i Middelhavet. Øen er beliggende i det sydlige Italien og adskilt fra fastlandet af Messina-strædet.Byen er hovedstad i provinsen Caltanissetta ligger omtrent i midten af
øen. Herfra er det ca. 60 km til Middelhavets kyst i syd og lidt over 100 km til østkysten og Det Ioniske Hav, som er en del af Middelhavet. Befolkningen blev målt til omkring 60 000 i 2007.

I Caltanissetta er et historisk distrikt, hvor der er historiske bygninger såsom slotte og tårne. Palazzo Moncada blev påbegyndt i 1635, men blev aldrig afsluttet, og i Domkirken i Santa Maria la Nova, som blev bygget i 1500 – og 1600-tallet, kan man se statuer af træ og marmor og fresker. Der er flere andre kirker i byen ud til museer som et kunstmuseum og et arkæologisk museum, hvor du flytter udendørs.

Catania-Fontanarossa Airport ligger ca 110 km øst for Caltanissetta.