Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Caltanissetta

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Caltanissetta inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Caltanissetta miniguide

Billeje Caltanissetta

Biludlejning Caltanissetta

Caltanissetta, Sicilien er en region og den største ø i Middelhavet. Øen er beliggende i det sydlige Italien og adskilt fra fastlandet af Messina-strædet.Byen er hovedstad i provinsen Caltanissetta ligger omtrent i midten af
øen. Herfra er det ca. 60 km til Middelhavets kyst i syd og lidt over 100 km til østkysten og Det Ioniske Hav, som er en del af Middelhavet. Befolkningen blev målt til omkring 60 000 i 2007.

I Caltanissetta er et historisk distrikt, hvor der er historiske bygninger såsom slotte og tårne. Palazzo Moncada blev påbegyndt i 1635, men blev aldrig afsluttet, og i Domkirken i Santa Maria la Nova, som blev bygget i 1500 – og 1600-tallet, kan man se statuer af træ og marmor og fresker. Der er flere andre kirker i byen ud til museer som et kunstmuseum og et arkæologisk museum, hvor du flytter udendørs.

Catania-Fontanarossa Airport ligger ca 110 km øst for Caltanissetta.

Dansk