Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Ancona

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ancona inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ancona miniguide

Billeje Ancona

Biludlejning Ancona

Ancona er en by i det centrale Italien i regionen Marche ved Adriaterhavet. Havnebyen har en befolkning på 100.000. Der er færgetrafikken til kroatiskeZadar, Split, Hvar, Bari, Rijeka og Dubrovnik , og at Grækenland og Montenegro.

Trajan triumfbue fra år 115 e.Kr. Kr. er i Ancona. Den er lavet af marmor. Dette er også katedralen i San Ciriaco i 1000 ‘bygget på ruinerne af et tempel for Venus. Ancona Domkirke ligger på en bakke, Guasco, med udsigt over byens havn og en betagende udsigt over Ancona og Adriaterkysten. Det er formet som en båd, der er op og ned, og har en 12-sidet dome. På havnen i Ancona er et monument bygget af Benito Mussolini. I Monte Conero, som ligger tæt, er der en kyst med mange sandstrande og resorts at Portonovo, Sirolo og Santa Maria di Badia.

Aeroporto di Ancona Falconara er 4 km uden for centrum af Ancona.

Dansk