Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Ancona

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ancona inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ancona miniguide

Billeje Ancona
Biludlejning Ancona

Ancona er en by i det centrale Italien i regionen Marche ved Adriaterhavet. Havnebyen har en befolkning på 100.000. Der er færgetrafikken til kroatiskeZadar, Split, Hvar, Bari, Rijeka og Dubrovnik, og at Grækenland og Montenegro.

Trajan triumfbue fra år 115 e.Kr. Kr. er i Ancona. Den er lavet af marmor. Dette er også katedralen i San Ciriaco i 1000 ‘bygget på ruinerne af et tempel for Venus. Ancona Domkirke ligger på en bakke, Guasco, med udsigt over byens havn og en betagende udsigt over Ancona og Adriaterkysten. Det er formet som en båd, der er op og ned, og har en 12-sidet dome. På havnen i Ancona er et monument bygget af Benito Mussolini. I Monte Conero, som ligger tæt, er der en kyst med mange sandstrande og resorts at Portonovo, Sirolo og Santa Maria di Badia.

Aeroporto di Ancona Falconara er 4 km uden for centrum af Ancona.