Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Fano

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Fano inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Fano miniguide

Billeje Fano
Biludlejning Fano

Fano tilhører provinsen Pesaro e Urbino i regionen Marche, som har en central placering i Italien .Fano er på østkysten af regionen grænser op til Adriaterhavet, mens provinshovedstaden Pesaro ligger ca 12 km nord for byen. Det er ca. 160 km til Bologna i nord og lidt over 200 km til byen Firenze mod vest, og i 2008 er antallet af anslåede folk til at være omkring 60 000.

Det var romerne, som grundlagde byen i 4. århundrede f.Kr. Kr. kaldet Fanum Fortunae, og triumfbue Arco de Augusto er en romersk punkt af interesse. På grund af sin alder, er der flere andre historiske bygninger, herunder en katedral, der blev bygget i 1100-tallet, slottet Rocca Malatestiana fra 1400-tallet og Palazzo del Podestà 13. århundrede, der i dag huser et arkæologisk museum og et kunstgalleri. Med sine smukke strande, også Fano et populært feriested.

Ancona Lufthavn er en international lufthavn beliggende omkring 40 km syd for Fano.