Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Fano

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Fano inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Fano miniguide

Billeje Fano

Biludlejning Fano

Fano tilhører provinsen Pesaro e Urbino i regionen Marche, som har en central placering i Italien .Fano er på østkysten af regionen grænser op til Adriaterhavet, mens provinshovedstaden Pesaro ligger ca 12 km nord for byen. Det er ca. 160 km til Bologna i nord og lidt over 200 km til byen Firenze mod vest, og i 2008 er antallet af anslåede folk til at være omkring 60 000.

Det var romerne, som grundlagde byen i 4. århundrede f.Kr. Kr. kaldet Fanum Fortunae, og triumfbue Arco de Augusto er en romersk punkt af interesse. På grund af sin alder, er der flere andre historiske bygninger, herunder en katedral, der blev bygget i 1100-tallet, slottet Rocca Malatestiana fra 1400-tallet og Palazzo del Podestà 13. århundrede, der i dag huser et arkæologisk museum og et kunstgalleri. Med sine smukke strande, også Fano et populært feriested.

Ancona Lufthavn er en international lufthavn beliggende omkring 40 km syd for Fano.

Dansk