Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Legnano

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Legnano inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Legnano miniguide

Billeje Legnano
Biludlejning Legnano

Legnano er beliggende i det nordvestlige hjørne af Italien og tilhører provins i Milano.Provinsen ligger i regionen Lombardiet og byen ligger i det nordvestlige region, tæt på grænsen regionen Piemonte. Det er kun ca. 40 km til schweiziske grænse i nord og den italienske motemekkaet Milan ligger omkring 30 km sydøst for Legnano.I 2009 befolkningen var beliggende i byen næsten 60 000.

Legnano er meget berømt for at være det sted, hvor Lombard byforbund sejr over Frederik Barbarossa I 1176 i Slaget ved Legnano. Dette er en gammel by, blev afviklet under romerne, og af historiske monumenter og seværdigheder der også en statue dedikeret til lederen af slaget i 1176 og kirken San Magno, der blev bygget i 1500-tallet. Den sidste søndag i maj hvert år kamp spilles over og fejres med parader og hestevæddeløb.

Milano Malpensa Airport er et af tre lufthavne i Milano og er beliggende ca 20 km væk Legnano.