Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Legnano

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Legnano inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Legnano miniguide

Billeje Legnano

Biludlejning Legnano

Legnano er beliggende i det nordvestlige hjørne af Italien og tilhører provins i Milano.Provinsen ligger i regionen Lombardiet og byen ligger i det nordvestlige region, tæt på grænsen regionen Piemonte. Det er kun ca. 40 km til schweiziske grænse i nord og den italienske motemekkaet Milan ligger omkring 30 km sydøst for Legnano.I 2009 befolkningen var beliggende i byen næsten 60 000.

Legnano er meget berømt for at være det sted, hvor Lombard byforbund sejr over Frederik Barbarossa I 1176 i Slaget ved Legnano. Dette er en gammel by, blev afviklet under romerne, og af historiske monumenter og seværdigheder der også en statue dedikeret til lederen af slaget i 1176 og kirken San Magno, der blev bygget i 1500-tallet. Den sidste søndag i maj hvert år kamp spilles over og fejres med parader og hestevæddeløb.

Milano Malpensa Airport er et af tre lufthavne i Milano og er beliggende ca 20 km væk Legnano.

Dansk