Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Milano Malpensa Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Milano Malpensa Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Milano Malpensa Lufthavn miniguide

Billeje Milano Malpensa Lufthavn
Biludlejning Milano Malpensa Lufthavn

Milan Malpensa Airport (MPX) ligger ca 40 km fra Milano og er den største af tre lufthavne i nærheden af Milano.Det er muligt at komme til og fra lufthavnen med tog og bus. Der er omkring 14 forskellige bilproducenter i lufthavnen, herunder Avis, Europcar, Budget, Hertz og Maggiore.

I 2007 passagerer besøgte 23.800.000 Milan Malpensa Airport.Den har to terminaler, der er relativt langt fra hinanden (Malpensa T1-og T2 Malpensa West-Nord). T1 anvendes til rutefly, mens T2’s for charter ture og rejser med lave omkostninger. Hvert tyve minutter er der en shuttle bus mellem terminalerne. De vigtigste base for blandt andet Air Italien, Air One og EasyJet.

Det er et godt udvalg af både butikker med italiensk mode og caféer, barer og restauranter i Milano Malpensa Lufthavn, men prisniveauet er kendt for at være relativt høj.Blandt de faciliteter, Internet business center, lægehus og banker. Den nærmeste hotel, Hotel Villa Malpensa, beliggende 500 m fra lufthavnen.