Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Milano Malpensa Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Milano Malpensa Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Milano Malpensa Lufthavn miniguide

Billeje Milano Malpensa Lufthavn

Biludlejning Milano Malpensa Lufthavn

Milan Malpensa Airport (MPX) ligger ca 40 km fra Milano og er den største af tre lufthavne i nærheden af Milano.Det er muligt at komme til og fra lufthavnen med tog og bus. Der er omkring 14 forskellige bilproducenter i lufthavnen, herunder Avis, Europcar, Budget, Hertz og Maggiore.

I 2007 passagerer besøgte 23.800.000 Milan Malpensa Airport.Den har to terminaler, der er relativt langt fra hinanden (Malpensa T1-og T2 Malpensa West-Nord). T1 anvendes til rutefly, mens T2’s for charter ture og rejser med lave omkostninger. Hvert tyve minutter er der en shuttle bus mellem terminalerne. De vigtigste base for blandt andet Air Italien, Air One og EasyJet.

Det er et godt udvalg af både butikker med italiensk mode og caféer, barer og restauranter i Milano Malpensa Lufthavn, men prisniveauet er kendt for at være relativt høj.Blandt de faciliteter, Internet business center, lægehus og banker. Den nærmeste hotel, Hotel Villa Malpensa, beliggende 500 m fra lufthavnen.

Dansk