Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Lamezia Terme

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lamezia Terme inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lamezia Terme miniguide

Billeje Lamezia Terme

Biludlejning Lamezia Terme

Lamezia Terme er en by i Calabrien, Syditalien .Det er beliggende på kysten, og er den største by i området, der strækker sig fra Salerno til Reggio Calabria .Tøger forbinder byen til Napoli og Reggio.

Calabria-regionen er kendt for sin krydrede mad. Town Lamezia Terme blev grundlagt i 1968 og består af den tidligere kommuner Nicastro, Sambiase og Sant’Eufemia Lamezia. Nicastro’s historie går tilbage til 900 er, når Calabrien var en del af det byzantinske rige. Her var der et stort benediktinerkloster St. Eufemia, der blev oprettet i 1062. Sambiase havde berømte romerske bade, og var en turist destination. Besøgende kan se ruinerne af en borg fra 1000’s, besøge en økomuseum i Sambiase eller ruinerne af klosteret Santa Maria di Corazzo fra 1060. Herfra kan du gå til en af Dino-øen huler, Blu Grotto.

Lamezia Terme International Airport er beliggende ca. mil uden for Lamezia Terme.

Dansk