Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Lamezia Terme Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lamezia Terme Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lamezia Terme Lufthavn miniguide

Billeje Lamezia Terme Lufthavn

Biludlejning Lamezia Terme Lufthavn

Lamezia Terme Lufthavn (SUF) er beliggende i Lamezia Terme i det centrale distrikt i Calabria og er 35 km fra Catanzaro og 70 km fra Cosenza. Der er en busforbindelse mellem de to byer og i lufthavnen. Der er et meget godt udvalg af biludlejningsfirmaer ved afrejsen terminal, blandt dem Avis, Europcar, Fincom, Hertz, Italien Bil, Maggiore, Sicilien-by-bil, Sixt, Targa leje og quic.

I 2009 var 1.645.631 passagerer besøger Lamezia Terme lufthavn. Omkring 12 luftfartsselskaber, der beflyver lufthavnen. De fleste destinationer er i Italien, men Air Berlin og Germanwings flyve til forskellige destinationer
i Tyskland .

Lufthavnen har pligt, og et lille udvalg af butikker, hvor blandt andet at købe kunsthåndværk fra Calabira og italienske mode. Her er der flere spisemuligheder, fra simple stænger til en eksklusiv restaurant. Lufthavnen har trådløs internetadgang mod et gebyr, business lounge og ATM. Der er ingen hoteller i lufthavnen, de nærmeste Hotel Lamezia.

Dansk