Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Lamezia Terme Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lamezia Terme Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lamezia Terme Lufthavn miniguide

Billeje Lamezia Terme Lufthavn
Biludlejning Lamezia Terme Lufthavn

Lamezia Terme Lufthavn (SUF) er beliggende i Lamezia Terme i det centrale distrikt i Calabria og er 35 km fra Catanzaro og 70 km fra Cosenza. Der er en busforbindelse mellem de to byer og i lufthavnen. Der er et meget godt udvalg af biludlejningsfirmaer ved afrejsen terminal, blandt dem Avis, Europcar, Fincom, Hertz, Italien Bil, Maggiore, Sicilien-by-bil, Sixt, Targa leje og quic.

I 2009 var 1.645.631 passagerer besøger Lamezia Terme lufthavn. Omkring 12 luftfartsselskaber, der beflyver lufthavnen. De fleste destinationer er i Italien, men Air Berlin og Germanwings flyve til forskellige destinationer
i Tyskland .

Lufthavnen har pligt, og et lille udvalg af butikker, hvor blandt andet at købe kunsthåndværk fra Calabira og italienske mode. Her er der flere spisemuligheder, fra simple stænger til en eksklusiv restaurant. Lufthavnen har trådløs internetadgang mod et gebyr, business lounge og ATM. Der er ingen hoteller i lufthavnen, de nærmeste Hotel Lamezia.