Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Isernia

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Isernia inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Isernia miniguide

Billeje Isernia
Biludlejning Isernia

Isernia er hovedstaden i provinsen med samme navn som tihører Molise-regionen ligger i det sydlige Italien, der grænser op Adriaterhavet i øst.Isernia er beliggende i det nordvestlige hjørne af regionen og har en central placering i landet, og det er omkring 180 km til den italienske hovedstad Rom mod nordvest.Isernia er en gammel by, der blev koloniseret af romerne i 263 f.Kr. Kr. kaldet Aesernia, og i dag er befolkningen i lidt over 20.000 (2008).

Isernia har været udsat for jordskælv og bombninger i løbet af 2. World War II, men stadig en masse af de gamle by intakt, med attraktioner som Fontana Fraterna.Fontana Fraterna er et springvand bygget i 1200-tallet og består dels af resterne af romerske bygninger. Noget, der også bør ses, er La Pineta er et stort arkæologisk site med knogler og redskaber af sten.

Napoli Lufthavn er en international lufthavn beliggende ca. 100 km syd for Isernia.