Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Isernia

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Isernia inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Isernia miniguide

Billeje Isernia

Biludlejning Isernia

Isernia er hovedstaden i provinsen med samme navn som tihører Molise-regionen ligger i det sydlige Italien , der grænser op Adriaterhavet i øst.Isernia er beliggende i det nordvestlige hjørne af regionen og har en central placering i landet, og det er omkring 180 km til den italienske hovedstad Rom mod nordvest.Isernia er en gammel by, der blev koloniseret af romerne i 263 f.Kr. Kr. kaldet Aesernia, og i dag er befolkningen i lidt over 20.000 (2008).

Isernia har været udsat for jordskælv og bombninger i løbet af 2. World War II, men stadig en masse af de gamle by intakt, med attraktioner som Fontana Fraterna.Fontana Fraterna er et springvand bygget i 1200-tallet og består dels af resterne af romerske bygninger. Noget, der også bør ses, er La Pineta er et stort arkæologisk site med knogler og redskaber af sten.

Napoli Lufthavn er en international lufthavn beliggende ca. 100 km syd for Isernia.

Dansk