Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Cesena

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cesena inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cesena miniguide

Billeje Cesena

Biludlejning Cesena

Cesena ligger i provinsen Forlì-Cesena tilhører Emilia-Romagna. Regionen ligger i den nordøstlige del af Italien , lige syd for hvor landet strækker sig ud over Middelhavet.Forlì-Cesena der grænser op til Adriaterhavet, mens byen er ca. 15 km inde i landet. Savio River løber forbi Cesena, som har en beliggenhed ved foden af Appenninerne bjergkæde, og i 2009 var befolkningen i byen ca. 95 000.

Cesena blev tidligere Caesena under etruskerne, som herskede i området mellem 1200 og 550 f.Kr. Kr. og under romerne, fra ca. 200 f. Kr. Old Town er en charmerende by med smalle gader og en katedral, der blev bygget i 1400-tallet. På Piazza del Popolo er Palazzo Comunale fra 1300, mens de historiske Museum of Antiquities udstiller fund, der stammer fra 1300 – til 1500’s. Den mest berømte attraktion er fæstningen Rocca Malatestiana med en imponerende bibliotek af værdifulde bøger.

Lufthavnen i Forli Luigi Ridolfi Airport enheder og er beliggende ca. 20 km uden for Cesena.

Dansk