Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Cesena

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cesena inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cesena miniguide

Billeje Cesena
Biludlejning Cesena

Cesena ligger i provinsen Forlì-Cesena tilhører Emilia-Romagna. Regionen ligger i den nordøstlige del af Italien, lige syd for hvor landet strækker sig ud over Middelhavet.Forlì-Cesena der grænser op til Adriaterhavet, mens byen er ca. 15 km inde i landet. Savio River løber forbi Cesena, som har en beliggenhed ved foden af Appenninerne bjergkæde, og i 2009 var befolkningen i byen ca. 95 000.

Cesena blev tidligere Caesena under etruskerne, som herskede i området mellem 1200 og 550 f.Kr. Kr. og under romerne, fra ca. 200 f. Kr. Old Town er en charmerende by med smalle gader og en katedral, der blev bygget i 1400-tallet. På Piazza del Popolo er Palazzo Comunale fra 1300, mens de historiske Museum of Antiquities udstiller fund, der stammer fra 1300 – til 1500’s. Den mest berømte attraktion er fæstningen Rocca Malatestiana med en imponerende bibliotek af værdifulde bøger.

Lufthavnen i Forli Luigi Ridolfi Airport enheder og er beliggende ca. 20 km uden for Cesena.