Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Forli

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Forli inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Forli miniguide

Billeje Forli

Biludlejning Forli

Forli ligger 25 km sydvest for Ravenna, Emilia-Romagna, på floden Montone i Italien .Forli er hovedstaden i provinsen Forli-Cesena. Vi lever ca. 108.000 indbyggere (2001).

Forli har været beboet siden stenalderen. Arkæologiske fund tyder på, at mennesker har boet her i over 800.000 år. Forli blev grundlagt af romerne kom, så vejen Via Aemilia, der gik fra Rimini til Placentia blev bygget 187 år f.Kr. Kr. Forli er mest kendt som fødestedet for Italiens tidligere præsident og leder af den fascistiske, Benito Mussolini. Byen er rig på kultur og kunst, og mange skære kode Kora Joner i byen. I Forli ligger San mercurial kloster. Den første kirke blev 400 e.Kr. Kr., men blev ødelagt af en brand i 1173, og har siden været
rekonstrueret. Der er flere kunstværker. Tomb af Barbara Manfredi, designet af Francesco di Simone Ferrucci, en af de mest kendte. Forli har også smukke strande.

L. Ridolfi aero porto også kendt som Forli lufthavnen, der ligger fire kilometer uden for Forli.

Dansk