Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Forli

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Forli inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Forli miniguide

Billeje Forli
Biludlejning Forli

Forli ligger 25 km sydvest for Ravenna, Emilia-Romagna, på floden Montone i Italien .Forli er hovedstaden i provinsen Forli-Cesena. Vi lever ca. 108.000 indbyggere (2001).

Forli har været beboet siden stenalderen. Arkæologiske fund tyder på, at mennesker har boet her i over 800.000 år. Forli blev grundlagt af romerne kom, så vejen Via Aemilia, der gik fra Rimini til Placentia blev bygget 187 år f.Kr. Kr. Forli er mest kendt som fødestedet for Italiens tidligere præsident og leder af den fascistiske, Benito Mussolini. Byen er rig på kultur og kunst, og mange skære kode Kora Joner i byen. I Forli ligger San mercurial kloster. Den første kirke blev 400 e.Kr. Kr., men blev ødelagt af en brand i 1173, og har siden været
rekonstrueret. Der er flere kunstværker. Tomb af Barbara Manfredi, designet af Francesco di Simone Ferrucci, en af de mest kendte. Forli har også smukke strande.

L. Ridolfi aero porto også kendt som Forli lufthavnen, der ligger fire kilometer uden for Forli.