Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Rende

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rende inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rende miniguide

Billeje Rende
Biludlejning Rende

Rendering ejendom i provinsen Cosenza og er beliggende i regionen Calabrien, der ligger i den sydlige del af Italien .Calabria er omgivet af Middelhavet i vest regionen og øen Sicilien i syd og Det Ioniske Hav i øst. Rendering er beliggende nord for området, ca 15 km nordvest for provinshovedstaden af Cosenza og ca. 15 km fra vestkysten. I 2004 boede der ca 35 000 indbyggere i byen, men hvis du forventer de studerende på universitetet i Calabrien, antallet stiger til ca. 60 000.

Første gang navnet drain blev brugt, var i 1095 Det var på dette tidspunkt, at slottet blev bygget i Rende, som man stadig kan se byen. Rendering er delt mellem den historiske by og den nyere del, og i byen bør du besøge omfatte kirken Santa Maria Maggiore, med dets gamle kalkmalerier og byen museum, har til huse i Palazzo Zagarese.

Den nærmeste lufthavn er Lamezia Terme Lufthavn ligger ca 70 km syd for Rende.