Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Rende

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rende inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rende miniguide

Billeje Rende

Biludlejning Rende

Rendering ejendom i provinsen Cosenza og er beliggende i regionen Calabrien, der ligger i den sydlige del af Italien .Calabria er omgivet af Middelhavet i vest regionen og øen Sicilien i syd og Det Ioniske Hav i øst. Rendering er beliggende nord for området, ca 15 km nordvest for provinshovedstaden af Cosenza og ca. 15 km fra vestkysten. I 2004 boede der ca 35 000 indbyggere i byen, men hvis du forventer de studerende på universitetet i Calabrien, antallet stiger til ca. 60 000.

Første gang navnet drain blev brugt, var i 1095 Det var på dette tidspunkt, at slottet blev bygget i Rende, som man stadig kan se byen. Rendering er delt mellem den historiske by og den nyere del, og i byen bør du besøge omfatte kirken Santa Maria Maggiore, med dets gamle kalkmalerier og byen museum, har til huse i Palazzo Zagarese.

Den nærmeste lufthavn er Lamezia Terme Lufthavn ligger ca 70 km syd for Rende.

Dansk