Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Chiavari

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Chiavari inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Chiavari miniguide

Billeje Chiavari
Biludlejning Chiavari

Chiavari tilhører provinsen Genova og er beliggende på den italienske Riviera. Det er beliggende i regionen Liguria, der er til nordvest for Italien, nær det sted, hvor jorden begynder at strække ud i Middelhavet.Det er omkring 40 km til Genova, og ved at følge kysten mod vest, du kommer til Nice i Frankrig efter ca. 230 km. Chiavari er beliggende ved mundingen af floden Entella og befolkningen måles til næsten 30, 000 (2007).

På grund af sin smukke beliggenhed er Chiavari primært en efterspurgt destination for dem, der søger sol og strande. Den gamle bydel er et besøg værd for sin historiske bygninger, hvoraf nogle går helt tilbage til 1200’s, herunder kirken San Salvatore di Levante. Katedralen blev bygget i 1600-tallet og Castello Chiavari er en fort, som blev bygget i 1100-tallet. Der er flere museer i byen som en arkæologisk museum, kunstmuseer og The Sea Museum.

Genova Cristoforo Colombo Airport ligger næsten 50 km vest for Chiavari.