Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Chiavari

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Chiavari inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Chiavari miniguide

Billeje Chiavari

Biludlejning Chiavari

Chiavari tilhører provinsen Genova og er beliggende på den italienske Riviera. Det er beliggende i regionen Liguria, der er til nordvest for Italien , nær det sted, hvor jorden begynder at strække ud i Middelhavet.Det er omkring 40 km til Genova, og ved at følge kysten mod vest, du kommer til Nice i Frankrig efter ca. 230 km. Chiavari er beliggende ved mundingen af floden Entella og befolkningen måles til næsten 30, 000 (2007).

På grund af sin smukke beliggenhed er Chiavari primært en efterspurgt destination for dem, der søger sol og strande. Den gamle bydel er et besøg værd for sin historiske bygninger, hvoraf nogle går helt tilbage til 1200’s, herunder kirken San Salvatore di Levante. Katedralen blev bygget i 1600-tallet og Castello Chiavari er en fort, som blev bygget i 1100-tallet. Der er flere museer i byen som en arkæologisk museum, kunstmuseer og The Sea Museum.

Genova Cristoforo Colombo Airport ligger næsten 50 km vest for Chiavari.

Dansk