Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Alghero

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Alghero inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Alghero miniguide

Billeje Alghero

Biludlejning Alghero

Alghero tilhører provinsen Sassari og beliggende i den nordvestlige del af øen Sardinien, hvor der også er en italiensk region. Byen er en fiskerihavn beliggende på vestkysten og fører ud i Middelhavet, ca. 230 km syd for Alghero er den regionale hovedstad, Cagliari. Befolkningen var i 2009 i en lille over 40.000, og antallet er faldet med omkring halvdelen siden begyndelsen af 1900-tallet. Alghero blev grundlagt i 1102, men området har været beboet i over 6000 år.

Mange turister rejser til Alghero, på grund af historiske seværdigheder, smukke strande og enestående dykning muligheder. Old Town er omgivet af en bymur og er karakteriseret ved smalle, bilfri gader. Der er især mange gamle kirker, herunder St. Francis, der blev påbegyndt i 1300 og byens katedral fra 1500-tallet. Turister og dykkere fra hele verden foretrækker at Alghero på grund af de mange huler og Nereo Cave er nok den mest berømte undersøiske grotte i Middelhavet.

Alghero Airport tilbyder internationale flyvninger og er ca. 8 km uden for byen.

Dansk