Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Alghero

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Alghero inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Alghero miniguide

Billeje Alghero
Biludlejning Alghero

Alghero tilhører provinsen Sassari og beliggende i den nordvestlige del af øen Sardinien, hvor der også er en italiensk region. Byen er en fiskerihavn beliggende på vestkysten og fører ud i Middelhavet, ca. 230 km syd for Alghero er den regionale hovedstad, Cagliari. Befolkningen var i 2009 i en lille over 40.000, og antallet er faldet med omkring halvdelen siden begyndelsen af 1900-tallet. Alghero blev grundlagt i 1102, men området har været beboet i over 6000 år.

Mange turister rejser til Alghero, på grund af historiske seværdigheder, smukke strande og enestående dykning muligheder. Old Town er omgivet af en bymur og er karakteriseret ved smalle, bilfri gader. Der er især mange gamle kirker, herunder St. Francis, der blev påbegyndt i 1300 og byens katedral fra 1500-tallet. Turister og dykkere fra hele verden foretrækker at Alghero på grund af de mange huler og Nereo Cave er nok den mest berømte undersøiske grotte i Middelhavet.

Alghero Airport tilbyder internationale flyvninger og er ca. 8 km uden for byen.