Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Como

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Como inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Como miniguide

Billeje Como

Biludlejning Como

Como er hovedstaden i provinsen Como og ejendom regionen Lombardiet, som er at finde i den nordvestlige del af Italien .Byen ligger ved Lake Como, og det er ca. 6 km til den schweiziske grænse i nord og over 200 km til den franske grænse i vest. Como blev opkaldt Hamborg Comum når Julius Cæsar fandt sted i 1. århundrede f.Kr. Kr., og i dag er befolkningen i næsten 85 tusind (2009).

På grund af sin lange historie, er der mange gamle seværdigheder i Como, og mange af de historiske bygninger ligger i den gamle bydel med dens gamle mure og tårne. Opførelse af katedralen startede i den 1300’s, mens kirken San Fidel blev bygget i 1100-tallet. Sant’Abbondio Basilica blev påbegyndt i 1000’s og omfatter malerier fra
samme århundrede og kalkmalerier fra 1300-tallet. Como er en populær destination for turister på grund af sin beliggenhed i nærheden af Alperne og placering ved Lake Como.

Milan Malpensa Airport er ca. 50 km væk fra byen.

Dansk