Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Como

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Como inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Como miniguide

Billeje Como
Biludlejning Como

Como er hovedstaden i provinsen Como og ejendom regionen Lombardiet, som er at finde i den nordvestlige del af Italien .Byen ligger ved Lake Como, og det er ca. 6 km til den schweiziske grænse i nord og over 200 km til den franske grænse i vest. Como blev opkaldt Hamborg Comum når Julius Cæsar fandt sted i 1. århundrede f.Kr. Kr., og i dag er befolkningen i næsten 85 tusind (2009).

På grund af sin lange historie, er der mange gamle seværdigheder i Como, og mange af de historiske bygninger ligger i den gamle bydel med dens gamle mure og tårne. Opførelse af katedralen startede i den 1300’s, mens kirken San Fidel blev bygget i 1100-tallet. Sant’Abbondio Basilica blev påbegyndt i 1000’s og omfatter malerier fra
samme århundrede og kalkmalerier fra 1300-tallet. Como er en populær destination for turister på grund af sin beliggenhed i nærheden af Alperne og placering ved Lake Como.

Milan Malpensa Airport er ca. 50 km væk fra byen.