Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Garda

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Garda inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Garda miniguide

Billeje Garda
Biludlejning Garda

Gardasøen er Italiens største sø og er beliggende i den nordøstlige del af landet. Det handler om så langt mod øst som Venedig til Milano i vest, og flere små byer ligger på bredden af søen. De dyrkede oliven og frugt rundt om søen, og især den sydvestlige kyst er frodig. Området er et populært turistmål, og byen Riva del Garda er en af de mest populære. Denne by er placeret på nordsiden af søen og har en befolkning på ca. 15.000 (2008).

Riva del Garda er blevet besøgt af turister siden slutningen af 1800-tallet og adskillige berømte personligheder som Friedrich Nietzsche har besøgt byen. Dette er også en gammel by med mange historiske seværdigheder, herunder et fort fra det 1100’s og Maria Assunta kirken, som først nævnt i dokumenter fra 1106.

Milan Orio al Serio Lufthavn er en international lufthavn beliggende ca. 80 km fra den sydlige del af Gardasøen, ca 130 km fra Riva del Garda.