Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Garda

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Garda inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Garda miniguide

Billeje Garda

Biludlejning Garda

Gardasøen er Italiens største sø og er beliggende i den nordøstlige del af landet. Det handler om så langt mod øst som Venedig til Milano i vest, og flere små byer ligger på bredden af søen. De dyrkede oliven og frugt rundt om søen, og især den sydvestlige kyst er frodig. Området er et populært turistmål, og byen Riva del Garda er en af de mest populære. Denne by er placeret på nordsiden af søen og har en befolkning på ca. 15.000 (2008).

Riva del Garda er blevet besøgt af turister siden slutningen af 1800-tallet og adskillige berømte personligheder som Friedrich Nietzsche har besøgt byen. Dette er også en gammel by med mange historiske seværdigheder, herunder et fort fra det 1100’s og Maria Assunta kirken, som først nævnt i dokumenter fra 1106.

Milan Orio al Serio Lufthavn er en international lufthavn beliggende ca. 80 km fra den sydlige del af Gardasøen, ca 130 km fra Riva del Garda.

Dansk