Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Ferrara

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ferrara inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ferrara miniguide

Billeje Ferrara

Biludlejning Ferrara

Ferrara er hovedstaden i provinsen Ferrara med en befolkning på over 130, 000 (2008). Byen ligger ved bredden af floden Po di Volano som er en biflod til floden Po og er beliggende nord for de kystnære regionen Emilia-Romagna, som ligger i det nordøstlige Italien .Fra Ferrara er ca. 50 km til Adriaterhavskysten i øst, og det er lidt over 50 km til Bologna i sydvest.

Ferrara var en vigtig by i den italienske renæssance, og mange af bygningerne er præget af denne gang. Castello Estense er en af de mest berømte seværdigheder i byen og sluttede hans fire tårne er bygget i 1300 – og 1500’s, mens væggene omkring Ferrara blev bygget i 1400-tallet og er en af de bedst bevarede vægge i Italien.Den arkæologiske museum er i Palazzo Schifanoia fra det 15. århundrede, og den gamle bydel er opført på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Bologna Lufthavn er ca. 50 km syd for Ferrara og kaldes også Guglielmo Marconi Airport.

Dansk