Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Ferrara

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ferrara inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ferrara miniguide

Billeje Ferrara
Biludlejning Ferrara

Ferrara er hovedstaden i provinsen Ferrara med en befolkning på over 130, 000 (2008). Byen ligger ved bredden af floden Po di Volano som er en biflod til floden Po og er beliggende nord for de kystnære regionen Emilia-Romagna, som ligger i det nordøstlige Italien .Fra Ferrara er ca. 50 km til Adriaterhavskysten i øst, og det er lidt over 50 km til Bologna i sydvest.

Ferrara var en vigtig by i den italienske renæssance, og mange af bygningerne er præget af denne gang. Castello Estense er en af de mest berømte seværdigheder i byen og sluttede hans fire tårne er bygget i 1300 – og 1500’s, mens væggene omkring Ferrara blev bygget i 1400-tallet og er en af de bedst bevarede vægge i Italien.Den arkæologiske museum er i Palazzo Schifanoia fra det 15. århundrede, og den gamle bydel er opført på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Bologna Lufthavn er ca. 50 km syd for Ferrara og kaldes også Guglielmo Marconi Airport.