Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Altamura

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Altamura inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Altamura miniguide

Billeje Altamura

Biludlejning Altamura

Altamura er beliggende i Italien i provinsen Bari tilhører Puglia-regionen, og befolkningen i byen er målt på næsten 70, 000 (2008).Regionen ligger i den sydlige del af Italien og grænser op til Adriaterhavet i øst, mens Altamura er placeret en vis afstand og inde mødes Basilicata-regionen omkring 10 km længere mod syd.Provinshovedstaden Bari har en placering på Adriaterhavet, lidt over 40 km fra Altamura.

Altamura er kendt for sine berømte og velsmagende brød, og på grund af resterne af en af vores forfædre, der blev fundet i en hule lige udenfor byen. Resterne sandsynligvis tilhører en 400 tusind år gammel Homo heidelbergensis forkalkede kaldet “The Altamura Man”.Footprints af dinosaurer er for nylig blevet fundet i området, og i Museo Archeologico statale di Altamura, kan man se resterne af blandt andre vaser fra de gamle gravkamre. Altamura Cathedral er en af de smukkeste seværdigheder og blev bygget i 1200-tallet.

Det er ca. 40 km til Bari Airport også kendt som blegner Airport.

Dansk