Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Altamura

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Altamura inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Altamura miniguide

Billeje Altamura
Biludlejning Altamura

Altamura er beliggende i Italien i provinsen Bari tilhører Puglia-regionen, og befolkningen i byen er målt på næsten 70, 000 (2008).Regionen ligger i den sydlige del af Italien og grænser op til Adriaterhavet i øst, mens Altamura er placeret en vis afstand og inde mødes Basilicata-regionen omkring 10 km længere mod syd.Provinshovedstaden Bari har en placering på Adriaterhavet, lidt over 40 km fra Altamura.

Altamura er kendt for sine berømte og velsmagende brød, og på grund af resterne af en af vores forfædre, der blev fundet i en hule lige udenfor byen. Resterne sandsynligvis tilhører en 400 tusind år gammel Homo heidelbergensis forkalkede kaldet “The Altamura Man”.Footprints af dinosaurer er for nylig blevet fundet i området, og i Museo Archeologico statale di Altamura, kan man se resterne af blandt andre vaser fra de gamle gravkamre. Altamura Cathedral er en af de smukkeste seværdigheder og blev bygget i 1200-tallet.

Det er ca. 40 km til Bari Airport også kendt som blegner Airport.