Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Cuneo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cuneo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cuneo miniguide

Billeje Cuneo
Biludlejning Cuneo

Cuneo er hovedstaden i provinsen Cuneo, der hører til regionen Piemonte har en befolkning på ca. 55 tusind (2009). Regionen er beliggende i det nordvestlige Italien og adskilt fra Middelhavskysten i regionen Liguria.Cuneo er placeret langs løbet af floden Stura og Gesso i regionens sydvestlige hjørne, og det er omkring 90 km til sydkysten og lidt over 60 km til den franske grænse i vest.

Det er primært natur, der trækker besøgende til byen Cuneo som beliggenhed ved foden af Maritime Alperne og omkring byen er der små, frodige dale med sjældne planter og et glimrende terræn til vandreture. I byen selv udvide den historiske distrikt over et lille område, mens resten er præget af brede gader, der er pyntet med træer. Der er flere museer i Cuneo, herunder en jernbane museum, en by museum og et kunstmuseum, der har til huse i en bygning fra 1300 – og 1400-tallet.

Cuneo Levaldigi lufthavn er ca 20 km nord for byen.