Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Cuneo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cuneo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cuneo miniguide

Billeje Cuneo

Biludlejning Cuneo

Cuneo er hovedstaden i provinsen Cuneo, der hører til regionen Piemonte har en befolkning på ca. 55 tusind (2009). Regionen er beliggende i det nordvestlige Italien og adskilt fra Middelhavskysten i regionen Liguria.Cuneo er placeret langs løbet af floden Stura og Gesso i regionens sydvestlige hjørne, og det er omkring 90 km til sydkysten og lidt over 60 km til den franske grænse i vest.

Det er primært natur, der trækker besøgende til byen Cuneo som beliggenhed ved foden af Maritime Alperne og omkring byen er der små, frodige dale med sjældne planter og et glimrende terræn til vandreture. I byen selv udvide den historiske distrikt over et lille område, mens resten er præget af brede gader, der er pyntet med træer. Der er flere museer i Cuneo, herunder en jernbane museum, en by museum og et kunstmuseum, der har til huse i en bygning fra 1300 – og 1400-tallet.

Cuneo Levaldigi lufthavn er ca 20 km nord for byen.

Dansk