Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Nola

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Nola inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Nola miniguide

Billeje Nola
Biludlejning Nola

Nola tilhører den sydvestlige region Campania i Italien og er beliggende i provinsen Napoli, hvor byen Napoli er beliggende. Nola ligger ca 20 km fra vestkysten og ca. 25 km fra Napoli, der har en position tæt på Tyrrenhavskysten. Antallet af indbyggere i byen blev målt til over 30 000 i 2004. Nola er sandsynligvis den ældste by i regionen og var allerede en by omkring 560 f.Kr. Kr.

Af historiske seværdigheder skal besøge Basilica di San Tommaso, som blev opført på 200’s AD Kr., både på grund af sin alder og kalkmalerier fra 800’s. Basilica di SS. Apostoli var angiveligt rejst allerede i år 95 e.Kr. Kr. og senere genopbygget I 1190 Noget ud af byen kan man se romerske ruiner, herunder et amfiteater og grave.Den aktive vulkan Vesuv er kun ca. 15 km syd for Nola, mens det er ca. 20 km til den bevarede byen Pompeji.

Napoli Lufthavn ligger næsten 30 km vest for Nola.