Biludlejning Nola

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Nola

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Nola inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Nola miniguide

Billeje Nola

Biludlejning Nola

Nola tilhører den sydvestlige region Campania i Italien og er beliggende i provinsen Napoli, hvor byen Napoli er beliggende. Nola ligger ca 20 km fra vestkysten og ca. 25 km fra Napoli, der har en position tæt på Tyrrenhavskysten. Antallet af indbyggere i byen blev målt til over 30 000 i 2004. Nola er sandsynligvis den ældste by i regionen og var allerede en by omkring 560 f.Kr. Kr.

Af historiske seværdigheder skal besøge Basilica di San Tommaso, som blev opført på 200’s AD Kr., både på grund af sin alder og kalkmalerier fra 800’s. Basilica di SS. Apostoli var angiveligt rejst allerede i år 95 e.Kr. Kr. og senere genopbygget I 1190 Noget ud af byen kan man se romerske ruiner, herunder et amfiteater og grave.Den aktive vulkan Vesuv er kun ca. 15 km syd for Nola, mens det er ca. 20 km til den bevarede byen Pompeji.

Napoli Lufthavn ligger næsten 30 km vest for Nola.