Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Reggio Calabria

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Reggio Calabria inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Reggio Calabria miniguide

Billeje Reggio Calabria
Biludlejning Reggio Calabria

Reggio Calabria er hovedstaden i provinsen Reggio di Calabria, og er beliggende i det sydlige Italien, nord for Sicilien.185.000 mennesker lever i byen, som ligger i nærheden af skisportssteder Gambari. Der er en færge fra byen Reggio Calabria til Sicilien.

Reggio Calabria var engang hovedstaden i regionen er beliggende øst for Messina-strædet, og var den græske koloni indtil byen kom i romersk hænder i 270 f.Kr.Kr.Araberne erobrede det i 918, og i 1060 kom normannerne. I Reggio Calabria er resterne af den græske og romerske bymure, badeværelser, og museet har en stor oldtidssamling. Katedralen i Reggio Calabria er Calabrien største. Grav Saint Gaetano i glasset i Gaetano Catanoso kirke og blive en magnet for mirakler.Den Aragoniens slot, bygget før 540, det er kunstsamlinger, og Villa Zerbi’s syd-italienske udstillingsrum på Venedig Biennalen. Tøj designer Donatella Versace stammer fra Reggio Calabria.

Aeroporto dello Stetto er også kendt som Reggio Calabria Aeroporto ligger fem kilometer fra centrum.