Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Reggio Calabria

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Reggio Calabria inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Reggio Calabria miniguide

Billeje Reggio Calabria

Biludlejning Reggio Calabria

Reggio Calabria er hovedstaden i provinsen Reggio di Calabria, og er beliggende i det sydlige Italien , nord for Sicilien.185.000 mennesker lever i byen, som ligger i nærheden af skisportssteder Gambari. Der er en færge fra byen Reggio Calabria til Sicilien.

Reggio Calabria var engang hovedstaden i regionen er beliggende øst for Messina-strædet, og var den græske koloni indtil byen kom i romersk hænder i 270 f.Kr.Kr.Araberne erobrede det i 918, og i 1060 kom normannerne. I Reggio Calabria er resterne af den græske og romerske bymure, badeværelser, og museet har en stor oldtidssamling. Katedralen i Reggio Calabria er Calabrien største. Grav Saint Gaetano i glasset i Gaetano Catanoso kirke og blive en magnet for mirakler.Den Aragoniens slot, bygget før 540, det er kunstsamlinger, og Villa Zerbi’s syd-italienske udstillingsrum på Venedig Biennalen. Tøj designer Donatella Versace stammer fra Reggio Calabria.

Aeroporto dello Stetto er også kendt som Reggio Calabria Aeroporto ligger fem kilometer fra centrum.

Dansk