Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Monopoli

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Monopoli inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Monopoli miniguide

Billeje Monopoli
Biludlejning Monopoli

Monopoli er en havneby i provinsen Bari og har en befolkning på næsten 50 000 (2007). Provinsen hører til regionen Puglia ligger på Italiens hæl på den sydlige del af landet, og Monopoli grænser op til Adriaterhavet i øst.Herfra de udførte varer olivenolie og korn møller. Det er ca. 40 km til provinshovedstaden i Bari, og det er ca 65 km fra Taranto og bugten Taranto i syd. Monopoli blev bygget i 545 år efter ødelæggelsen af den græske by Egnathia.

Byens centrum er et historisk distrikt, som er velbevaret, og de gamle lokaliteter kan ses herunder St. Stephen Castle fra 1086, som senere blev omdannet til et benediktinerkloster. Monopoli Cathedral går tilbage til 1100-tallet, og slottet Castle of Charles V blev opført i 1500-tallet og var et fængsel fra de tidlige 1800-tallet til 1969. I dag huser en kunsthal ud til forskellige arrangementer.

Bari Lufthavn er også kaldet blegner Airport ligger ca. 50 km væk.