Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Monopoli

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Monopoli inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Monopoli miniguide

Billeje Monopoli

Biludlejning Monopoli

Monopoli er en havneby i provinsen Bari og har en befolkning på næsten 50 000 (2007). Provinsen hører til regionen Puglia ligger på Italiens hæl på den sydlige del af landet, og Monopoli grænser op til Adriaterhavet i øst.Herfra de udførte varer olivenolie og korn møller. Det er ca. 40 km til provinshovedstaden i Bari, og det er ca 65 km fra Taranto og bugten Taranto i syd. Monopoli blev bygget i 545 år efter ødelæggelsen af den græske by Egnathia.

Byens centrum er et historisk distrikt, som er velbevaret, og de gamle lokaliteter kan ses herunder St. Stephen Castle fra 1086, som senere blev omdannet til et benediktinerkloster. Monopoli Cathedral går tilbage til 1100-tallet, og slottet Castle of Charles V blev opført i 1500-tallet og var et fængsel fra de tidlige 1800-tallet til 1969. I dag huser en kunsthal ud til forskellige arrangementer.

Bari Lufthavn er også kaldet blegner Airport ligger ca. 50 km væk.

Dansk