Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Schio

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Schio inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Schio miniguide

Billeje Schio
Biludlejning Schio

Schio er centralt beliggende i regionen Veneto, der findes i den nordøstlige del af Italien .Byen ligger ved floden Leogra og det handler om. 100 km til Venedig, der ligger på Adriaterhavskysten i øst.Lake Garda, som er landets tredjestørste sø, er at finde blot 50 km vest for Schio, i 2004, befolkningen i byen i lidt under 40 000.

Schio voksede op omkring de to bakker, hvor du kan i øjeblikket se ruinerne af en gammel borg, og den storslåede katedral dedikeret til St. Peter. Castle ruiner er en af byens attraktioner, og det eneste der er tilbage efter borgen blev ødelagt i 1500-tallet, er et tårn. Palazzo Toaldi-Capro er en bygning går tilbage til 1400’s og er nu et kulturcenter. Det er blevet fundet gamle kalkmalerier i bygningen, og at det fungerede som City Hall indtil 1913.

Der er omkring 60 km fra Schio til den internationale lufthavn i Verona Airport .