Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Schio

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Schio inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Schio miniguide

Billeje Schio

Biludlejning Schio

Schio er centralt beliggende i regionen Veneto, der findes i den nordøstlige del af Italien .Byen ligger ved floden Leogra og det handler om. 100 km til Venedig, der ligger på Adriaterhavskysten i øst.Lake Garda, som er landets tredjestørste sø, er at finde blot 50 km vest for Schio, i 2004, befolkningen i byen i lidt under 40 000.

Schio voksede op omkring de to bakker, hvor du kan i øjeblikket se ruinerne af en gammel borg, og den storslåede katedral dedikeret til St. Peter. Castle ruiner er en af byens attraktioner, og det eneste der er tilbage efter borgen blev ødelagt i 1500-tallet, er et tårn. Palazzo Toaldi-Capro er en bygning går tilbage til 1400’s og er nu et kulturcenter. Det er blevet fundet gamle kalkmalerier i bygningen, og at det fungerede som City Hall indtil 1913.

Der er omkring 60 km fra Schio til den internationale lufthavn i Verona Airport .

Dansk