Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Savona

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Savona inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Savona miniguide

Billeje Savona
Biludlejning Savona

Savona er hovedstaden i provinsen Savona og tilhører regionen Liguria, der er beliggende i det nordlige Italien, der grænser Frankrig mod vest.Byen ligger på den italienske Riviera, der grænser op Liguriske Hav, der er en del af Middelhavet. Den franske grænse er at finde lidt over 100 km uden for byen, mens den regionale hovedstad, er Genova ligger ca. 50 km øst. Der er ca 60 000 indbyggere i Savona (2009).

Mange rejser til Savona grund af sin placering ved havet og smukke strande. Derudover tilbyder byen meget historie og kultur som Savona eksisterede allerede under romerne. Blandt andet kan du besøge flere gamle tårne, som uafhængighedserklæringen blev underskrevet i tårnet Campanassa i 1191 Cappella Sistina er et kapel går tilbage til 1400-tallet, og man bør også betale et besøg til hvad der er kendt som Christopher Columbus ‘hus, og hvor det menes, at han tilbragte mange barndom.

Genova Cristoforo Colombo Airport er ca. 40 km fra Savona.