Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Savona

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Savona inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Savona miniguide

Billeje Savona

Biludlejning Savona

Savona er hovedstaden i provinsen Savona og tilhører regionen Liguria, der er beliggende i det nordlige Italien , der grænser Frankrig mod vest.Byen ligger på den italienske Riviera, der grænser op Liguriske Hav, der er en del af Middelhavet. Den franske grænse er at finde lidt over 100 km uden for byen, mens den regionale hovedstad, er Genova ligger ca. 50 km øst. Der er ca 60 000 indbyggere i Savona (2009).

Mange rejser til Savona grund af sin placering ved havet og smukke strande. Derudover tilbyder byen meget historie og kultur som Savona eksisterede allerede under romerne. Blandt andet kan du besøge flere gamle tårne, som uafhængighedserklæringen blev underskrevet i tårnet Campanassa i 1191 Cappella Sistina er et kapel går tilbage til 1400-tallet, og man bør også betale et besøg til hvad der er kendt som Christopher Columbus ‘hus, og hvor det menes, at han tilbragte mange barndom.

Genova Cristoforo Colombo Airport er ca. 40 km fra Savona.

Dansk