Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Olbia

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Olbia inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Olbia miniguide

Billeje Olbia
Biludlejning Olbia

Olbia er en havneby på den nordøstlige kyst af Sardinien .Her bor ca. 47.000 indbyggere (2005). Olbia færgeforbindelse til de italienske byer Genova, Livorno og Civitavecchia.

Byen, der indtil 1939 blev kaldt Terra Nova Pausania, er gammel. Dens rødder går tilbage til tidspunktet for romerne og katagenere koloniserede by. Landets agerjord gjort det en vigtig handelspartner post. Den gamle del af byen kan stadig ses i dag. Her er den gamle bymure, og romerske bade. Den romerske kirke San Simplico fra de 1100’s er lavet af granit og har en samling af romerske begravelse inskriptioner. Olbia er en god utangspunkt for dem, der ønsker at udforske den berømte feriesteder Smeraldakysten eller besøge Porto Rotondoor. De kan se de mange arkæologiske opdagelser og kampen hulrum, såsom Su Monte og S’Abe.

Olbia Costa Smeralda Lufthavn er ca. fem kilometer fra centrum af Olbia.