Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Olbia

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Olbia inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Olbia miniguide

Billeje Olbia

Biludlejning Olbia

Olbia er en havneby på den nordøstlige kyst af Sardinien .Her bor ca. 47.000 indbyggere (2005). Olbia færgeforbindelse til de italienske byer Genova , Livorno og Civitavecchia.

Byen, der indtil 1939 blev kaldt Terra Nova Pausania, er gammel. Dens rødder går tilbage til tidspunktet for romerne og katagenere koloniserede by. Landets agerjord gjort det en vigtig handelspartner post. Den gamle del af byen kan stadig ses i dag. Her er den gamle bymure, og romerske bade. Den romerske kirke San Simplico fra de 1100’s er lavet af granit og har en samling af romerske begravelse inskriptioner. Olbia er en god utangspunkt for dem, der ønsker at udforske den berømte feriesteder Smeraldakysten eller besøge Porto Rotondoor. De kan se de mange arkæologiske opdagelser og kampen hulrum, såsom Su Monte og S’Abe.

Olbia Costa Smeralda Lufthavn er ca. fem kilometer fra centrum af Olbia.

Dansk