Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sardinien

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sardinien inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sardinien miniguide

Billeje Sardinien

Biludlejning Sardinien

Skal du på ferietur til den smukke, italienske ø Sardinien? Det er meget populært at leje en bil dér, og det giver dig mulighed for at være uafhængig af offentlig transport, når du vil udforske øen. Det er en god ide at booke din lejebil i god tid, og ved at sammenligne priser fra flere udlejningsfirmaer, kan du finde de bedste tilbud. 

Om Sardinien

Den italienske ø Sardinien er den næststørste ø i Middelhavet, og ligger lige syd for den franske ø Korsika. Sardinien har en befolkningstal på godt 1,6 millioner og et areal på 24.090 km². 

Sardinien er kendt for øens smukke natur og krystalklare vand. Langs kysten finder du indbydende hvide sandstrande, og inde i landet er der smukke landsbyer, olivenlunde og vinmarker. 

Sardinien er også en bjergrig ø, og centralt i den sydlige del af øen ligger Gennargentu National Park. Her kan du bl.a. finde øens højeste bjerg, Punta La Marmora (1.834 meter over havets overflade). 

Sardiniens hovedstad er Cagliari, som ligger ved sydkysten. Ca. 155. 000 mennesker bor i byen. Hovedattraktionerne er først og fremmest den gamle bydel, som ligger smukt på en bakketop. Her kan du finde et arkæologisk museum i et tidligere militærkompleks og Santa Maria-katedralen, som oprindelig er opført i det 13. århundrede, samt et romersk amfiteater fra år 100 f.Kr. 

De mest populære sardinske byer for turister er Cagliari og Villasimius i syd samt Alghero, Olbia, San Teodoro og Sassari i nord. 

Lufthavne

Sardinien har tre internationale lufthavne. Norwegian tilbyder direkte fly om sommeren fra Oslo lufthavn Gardermoen til Olbia lufthavn (OLB), som på den nordøstlige del af øen, ca. 4 km syd for Olbia centrum. På italiensk kaldes lufthavnen Aeroporto di Olbia, Costa Smeralda, og den betjener over 2,1 millioner passagerer årligt. 

I ankomsthallen i Olbia Lufthavn finder du flere biludlejningsfirmaer såsom Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt. 

De to andre lufthavne ligger i nærheden af byerne Cagliari og Alghero

Trafik

Det sardinske vejnet er veludviklet, og der er hovedveje, som forbinder de fleste af de større byer. Disse veje er for det meste af høj standard, og der er ingen vejafgift. På trods af de høje standarder, er nogle landeveje stedvis meget smalle og snoede. 

Sardiniens hastighedsgrænser er 50 km/t i befolkede områder og 90 km/t på landeveje. Der er ingen motorveje her, men E-25 fra nord til syd er af meget høj standard, og på nogle strækninger af denne vej er hastighedsgrænsen 110 km/t. 

Promillegrænsen i Italien er 0,5, og det er det samme som i Danmark

Hvis du kører i hovedstaden Cagliari, kan det være vanskeligt at finde en ledig parkeringsplads. Hvis du imidlertid ser nærmere på havnen lige uden for byens centrum, har du bedre chancer, da der er rigelige muligheder for parkering her. 

Køreråd

Med en lejebil på Sardinien har du friheden til at udforske spændende steder på egen hånd, bl.a. den dejlige og uberørte strand langs kysten. 

Med Olbia som udgangspunkt kan du hurtigt køre til Costa Smeralda (smaragdkysten), som er opkaldt efter det smukke smaragdgrønne vand langs kysten. Costa Smeralda strækker sig 55 km fra Golfo di Cugnana til Golfo di Arzachena. 29 km nord for Olbia ligger den luksuriøse badeby Porto Cervo, som tilbyder trendy butikker samt eksklusive hoteller, restauranter og natklubber. 

Et andet tip er at tage din lejebil til den middelalderlige by Alghero, som ligger på Sardiniens nordvestlige kyst. Byen har en befolkningstal på ca. 44. 000, og ligger 138 km sydvest for Olbia. Seværdighederne i byen omfatter det historiske centrum med de gamle bymure, marinaen, San Michele-kirken fra 1500-tallet og Nettuno-hulen. Lige uden for byens centrum er der dejlige strande. 

Sardiniens smukkeste strand, Stintino, ligger 57 km nord for Alghero og 149 km vest for Olbia, og er en meget populær destination. Stintino-stranden omtales ofte som den smukkeste strand i Middelhavet, og kaldes også La Pelosa. Sandet er hvidt, og det azurblå hav krystalklart. Du kan leje en liggestol på stranden, og der er en restaurant i nærheden. 

Hvis du ønsker en dejlig dagtur, så er afstanden mellem Olbia i nord og hovedstaden Cagliari i syd omkring 275 km, og turen tager ca. 2 timer og 50 minutter.

Dansk