Biludlejning Sardinien

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Sardinien

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sardinien inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sardinien miniguide

Billeje Sardinien

Biludlejning Sardinien

Sardinien er Middelhavets næststørste ø efter Sicilien. Sardinien ligger mellem Spanien , Italien, Tunesien og syd for Korsika. 1.600 tusind indbyggere bor på Sardinien (2005), 165.000 af dem i hovedstaden Cagliari. Sardiniens højeste bjerg Punta la Marmora i Gennargentu massivet ligger 1834 meter over havets overflade. Sardinien har bilfergeforbindelse til Palermo, Napoli, Civitavecchia, Livorno, Marseille og Genova .

Sardinien blev regeret af den catalanske rige Aragon mellem 1323 og 1409 Således byen Alghero befolket af katalanerne, og sprog er stadig i brug i dag. Sardinien er kendt for sine smukke og glamourøse strande. Der er gode betingelser for vind surfere og kiters i Isola de Gabbiani. Besøgende kan se Santa Barbara grottedyk på nationalparker i det sydlige Capo Sandalo eller sejle. Sardinien har sin egen drue type, der ligner Sherry.

Cagliari Elmas Aeroporto ligger syv kilometer fra Cagliari, i det fjerneste sydlige del af øen.