Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Korsika

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Korsika inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Korsika miniguide

Billeje Korsika
Biludlejning Korsika

Korsika er en ø i Middelhavet, nord for Sardinien .Øen er opdelt i to ministerier. Haute-Corse og Corse-du-Sud, hvor hovedstaden Ajaccio ligger. I alt 272.000 indbyggere bor på øen. Afstanden til det italienske fastland er 80 miles. Færgen til Frankrig Nice, Marseille og Toulon, og den italienske Genova, Livorno, Savona, Napoli og Sardinien.

Øens befolkning er oprindeligt af italiensk oprindelse og taler en italiensk dialekt. Så øen tilhørte Genova fra 1300, indtil det blev solgt til Frankrig i 1768. Korsika er måske bedst kendt som Napoleons fødeby. Ikke mindst er øen kendt for sine smukke strande. Her kan besøgende dykke, sejle eller tage solbad på stranden. De kan også tage ture i Grande RANDONNEE-track. Det er muligt at tage på en tur til Sardinien i syd. Korsika har middelhavsklima med en årlig gennemsnitlig temperatur er 17-18 ° C.

Øen har fire lufthavne i byerne Ajaccio, Bastia, Calvi og Figari.