Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Korsika

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Korsika inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Korsika miniguide

Billeje Korsika

Biludlejning Korsika

Korsika er en ø i Middelhavet, nord for Sardinien .Øen er opdelt i to ministerier. Haute-Corse og Corse-du-Sud, hvor hovedstaden Ajaccio ligger. I alt 272.000 indbyggere bor på øen. Afstanden til det italienske fastland er 80 miles. Færgen til Frankrig Nice, Marseille og Toulon , og den italienske Genova , Livorno, Savona, Napoli og Sardinien.

Øens befolkning er oprindeligt af italiensk oprindelse og taler en italiensk dialekt. Så øen tilhørte Genova fra 1300, indtil det blev solgt til Frankrig i 1768. Korsika er måske bedst kendt som Napoleons fødeby. Ikke mindst er øen kendt for sine smukke strande. Her kan besøgende dykke, sejle eller tage solbad på stranden. De kan også tage ture i Grande RANDONNEE-track. Det er muligt at tage på en tur til Sardinien i syd. Korsika har middelhavsklima med en årlig gennemsnitlig temperatur er 17-18 ° C.

Øen har fire lufthavne i byerne Ajaccio, Bastia, Calvi og Figari.

Dansk