Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bastia

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bastia inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bastia miniguide

Bastia

Biludlejning Bastia

Havnebyen Bastia ligger på den nordøstlige kyst af øen Korsika i Middelhavet, og har 43.580 indbyggere.Det er beliggende i det franske departement Haute-Corse, ved foden af halvøen Cap Corse. Bastia har stor turist trafik om sommeren, og der er færgeforbindelser til flere havne i Sydfrankrig .Bastia siges at være en af de smukkeste byer på Korsika, og har meget at tilbyde for turister – især i historie og kunst.

Nogle af de mest berømte seværdigheder omfatterLa Citadelle – byens dominerende borg fra 1381 – beliggende på en bakke med smuk udsigt over den gamle havn, Palais des Gouverneur – slottet fra år 1380 og St. Jean Baptiste Kirke fra midten 1600-tallet.

Desuden stor firkant “Place Saint Nicolas” i midten af et populært mødested – hvor det også er anført en statue af Napoleon. Hver søndag formiddag vil der være loppemarked her, som er meget populært for både turister og lokale.

Bastia har et typisk middelhavsklima med en årlig gennemsnitlig temperatur på 15,5 grader. Desuden har byen 340 dage med solskin om året. Dette – kombineret med områdets mange smukke sandstrande – Bastia gør et populært badested.

Nærmeste Lufthavn – L’Aéroport de Bastia Poretta – ligger 16 km syd for Bastia centrum

Dansk