Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bastia

Byen Bastia er en populær destination for både forretning og fornøjelser. Som den næststørste by på den franske ø Korsika, er den hjemsted for forskellige turistattraktioner. Hvis du planlægger at bo i denne by i nogle dage, så har du muligvis brug for at leje en bil. Biludlejningsfirmaer giver dig den bekvemmelighed, som du får brug for, når du skal rejse rundt.

Guide til Bastia

Bastia
Biludlejning Bastia

Denne havneby ligger på den nordøstlige del af øen Korsika med udsigt over Italien. Denne placering gjorde det til en vigtig militærbase gennem tiderne. Byen Bastia er sammensat af Terra Vecchia (gamle bydel) og Terra Nuova (øverste by). Den gamle bydel blev bygget omkring havnen, mens den sydlige del ligger i Terra Nuova. Disse dele af byen er prydet med smukke eksempler på arkitektur fra fortiden. Gaderne er smalle, hvilket giver dig en følelse af eventyr og et ønske om at opdage, hvad der ligger foran dig. Byer og landsbyer nær Bastia inkluderer Ville-di-Pietrabugno, San-Martino-di-Lota og Furiani. 

Du finder også moderne arkitektur i den nordlige og sydlige del af byen. Bastia spænder over et område på cirka 17 kvadratkilometer og er hjemsted for kunst samt store kulturelle og historiske begivenheder. Disse vises året rundt gennem festivaler og sportsbegivenheder. Den moderne kultur i Bastia blev formet af forskellige herskere med forskellige baggrunde, herunder genovesisk, engelsk og fransk. Det er derfor ingen overraskelse, at religiøse broderskaber fra det 17. århundrede stadig er populære idag. 

Nogle af de almindelige religiøse traditioner i Bastia inkluderer optoget med den sorte Kristus af mirakler og Assomption de la Vierge for blot at nævne nogle få. Disse begivenheder trækker resten af det korsikanske samfund til byen for at deltage i disse fester. Den vigtigste i Bastia er Settimana Santa. Dette er den hellige uge under påskefejringerne. Fra palmesøndag til langfredag marcherer de troende i såkaldte processioner rundt i byen for at markere Kristi død og opstandelse. 

Disse festligheder giver besøgende mulighed for at opleve den korsikanske kultur og livssyn. Således kan planlægning af dit besøg for at tilpasse sig disse festivaler give dig en uforglemmelig oplevelse. Befolkningen i Bastia er lidt over 40.000 mennesker, hvor 54% er mænd og 46% er kvinder. De fleste af beboerne i denne store by er i alderen 30 til 60 år. Med en årlig befolkningsvækst på ca. +0.08% er det usandsynligt, at demografien ændrer sig. 

Udforsk med din udlejningsbil

Der er masser af steder i Bastia, som du kan besøge for at se turistattraktioner. Saint Nicolas-pladsen er et fantastisk sted at starte en rundvisning i byen. Dette torv er en åben plads med smukke træer, og det ligger tæt på havet. Bastiais-folket mødes her for at slappe af, dele måltider og have det sjovt. Det er åbent for alle mennesker og er et populært sted for forskellige begivenheder. Det er også her den årlige messe Salon du Chocolat finder sted i oktober. 

Hvis du er heldig, så kan du nyde lokale koncerter på pladsen. Hver søndag afholdes et loppemarked, og det giver en mulighed for at shoppe antikviteter og samleobjekter. Du kan parkere din bil tæt på pladsen og tage en tur i Terra Vecchia-distriktet. Nogle af de steder, som er værd at besøge, inkluderer citadellet og guvernørens palads. De smalle gader gør det svært at køre rundt, men det er det hele værd at besøge byen. 

Du får mulighed for at se gammel arkitektur og opleve roen i de fredfyldte gader, når solstrålene rammer de farverige vægge og skaber en tiltalende atmosfære. Du kan også nyde det lokale køkken på en af caféerne. Du er velkommen til at udforske Romieu Garden, den gamle havn og St. Mary’s Cathedral. Dit ophold vil ikke være komplet uden et besøg på sandstrandene Plage de Loto og Plage de Saleccia, hvor du kan nyde en dejlig svømmetur og forskellig vandsport. 

Lufthavne

Hvis du flyver til Bastia, så lander du ved Aéroport de Bastia-Poretta. Denne lufthavn ligger 20 km syd for byen. Den gode nyhed er, at du nemt kan leje en bil i lufthavnen. Du kan vælge at køre selv eller leje en chauffør, der kører dig til dit hotel. Nogle af de mest populære afgange fra Aéroport de Bastia-Poretta inkluderer ruter til Paris, Nice og Marseille

Nogle af de internationale virksomheder, som tilbyder biludlejning i lufthavnen inkluderer blandt andet Budget, Sixt, Europcar og Hertz. Det bedste ved disse virksomheder er, at du har mulighed for at booke din bil inden din ankomst. Du kan stole på, at disse tjenesteudbydere opfylder dine behov. 

Du kan også undersøge, hvad de lokale virksomheder har at tilbyde. Forhast dig ikke, når du vælger det biludlejningsfirma, som du vil bruge. Tag dig tid og sammenlign priserne, bilernes tilstand, betingelserne og vilkår før du underskriver en aftale. Kontroller desuden din bil manuelt og bekræft, at den har alle de funktioner, som er beskrevet i kontrakten, før du underskriver den. 

Trafik

Generelt er vejene i Bastia i god stand, og du kan forvente behagelige ture under dit ophold i byen. Du behøver ikke at bekymre dig om nogen frygtelige trafikpropper, da trafikken er acceptabel. Dog kan passagerer, som kører fra færgen i myldretiden forårsage nogle mindre køer. Forsøg at undgå at køre på disse tidspunkter, og hav tålmodighed for at undgå disse bilkøer. 

Hold øje med hastighedsbegrænsningerne langs vejene. Disse kan koste dig en bøde, hvis de overtrædes. Det er vigtigt at bemærke, at der er både betalte og gratis parkeringspladser i byen. Disse giver dig mulighed for at parkere din bil og få chancen for at udforske byen til fods.