Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Marseille

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Marseille inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Marseille miniguide

Marseille

Biludlejning Marseille

Marseille – med 852.395 indbyggere (2007) – er Frankrigs næststørste by.Under hele byområdet, befolkningen næsten dobbelt så stort (omkring 1,6 millioner). Det er beliggende syd for det land, hvor Rhône-floden løber ud i Middelhavet, og det administrative center i ministeriet for Bouches-du-Rhône og regionen Provence-Alpes-Côte d’Azur. Marseille blev grundlagt af grækerne allerede omkring 600 f.Kr.Kr. – Og således har en meget lang historie.

Den mest berømte punkt af interesse i Marseille, byens vartegn: basilikaen Notre Dame de la Garde, som er placeret på en bakke i nærheden af havnen. Der er ingen gamle kirke (bygget i 1880’erne), men det er monumental – og har også en 11 meter høj, forgyldt statue af Jomfru Maria med Jesusbarnet på toppen.

En stor by som Marseille også har naturligvis en række attraktioner at byde på. Blandt de mest populære er den Abbaye Saint-Victor (Frankrig’s ældste kirke, som blev påbegyndt i 400’s), Musée des Dock Romains (resterne af en havn bestand fra romertiden) og den traditionelle fiskemarked i Vieux Port (Old Port).

Ellers mange turister også gerne bære en udflugt til den lille ø Hvis der ligger lige uden for byen. Dette skyldes, at den berømte fæstning Chateau d’If, der er kendt blandt fra historien “Greven af Monte Christo”.

Den internationale lufthavn Marseille kaldet Aéroport Marseille Provence , og det ligger 27 km nordvest for byen

Dansk