Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Marseille Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Marseille Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Marseille Lufthavn miniguide

Marseille Lufthavn

Biludlejning Marseille Lufthavn

Marseille Provence Airport (MRS) ligger 27 km fra Marseille i Frankrig .Der er regelmæssig busser mellem lufthavnen og Marseille. 7 forskellige selskaber, alt sammen i den første sal i hal 4, tilbyder biludlejning: Ada, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt tilbud.

I 2009 7.290.119 passagerer besøger Marseille Provence Airport er det 5. største lufthavn i Frankrig.Det består af to terminaler placeret tæt på hinanden, i september 2006, åbner en ny terminal for lavprisselskab. 38 flyselskaber betjener Marseille Provence Airport. Man kan rejse til 74 forskellige destinationer i 28 lande.

Shopping mulighederne i lufthavnen er ikke særlig god, men der er tax free. Når det kommer til restauranter og cafeer, prøvebrønden. Trådløst internet og business center er også tilgængelig. I Marseille Provence Airport er hele5 hoteller, Best Western, Novotel, Pullman, Ibis og Etap budget hotel.

Dansk