Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Marseille Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Marseille Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Marseille Lufthavn miniguide

Marseille Lufthavn
Biludlejning Marseille Lufthavn

Marseille Provence Airport (MRS) ligger 27 km fra Marseille i Frankrig .Der er regelmæssig busser mellem lufthavnen og Marseille. 7 forskellige selskaber, alt sammen i den første sal i hal 4, tilbyder biludlejning: Ada, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt tilbud.

I 2009 7.290.119 passagerer besøger Marseille Provence Airport er det 5. største lufthavn i Frankrig.Det består af to terminaler placeret tæt på hinanden, i september 2006, åbner en ny terminal for lavprisselskab. 38 flyselskaber betjener Marseille Provence Airport. Man kan rejse til 74 forskellige destinationer i 28 lande.

Shopping mulighederne i lufthavnen er ikke særlig god, men der er tax free. Når det kommer til restauranter og cafeer, prøvebrønden. Trådløst internet og business center er også tilgængelig. I Marseille Provence Airport er hele5 hoteller, Best Western, Novotel, Pullman, Ibis og Etap budget hotel.