Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Toulon

Billeje er en skøn mulighed for rejsende i Toulon. Lavprisflyselskaber giver folk mulighed for at besøge enhver del af byen uden at bruge for mange penge. Dette betyder, at du nemt kan transportere dig fra et sted til et andet med en lejebil og opdage dine yndlingssteder for få penge. En vigtig fordel ved at leje en bil er, at du har fri bevægelighed. Desuden kan du besøge fjerntliggende steder, restauranter eller skjulte områder i en bil efter eget valg. 

Guide til Toulon

Toulon
Biludlejning Toulon

Toulon er en populær by i det sydlige Frankrig. Den er en havneby ved Middelhavskysten med en større fransk flådebase. Toulon er hovedstaden i Var-regionen, og den nøjagtige placering er Provence-Alpes-Côte d’Azur. I 2015 var det samlede befolkningstal i denne by 167.479. Det er den 15.-største by i Frankrig, og er centrum i et byområde, der har næsten 550.420 indbyggere. Efter Nice, Montpellier, Marseille og Paris er Toulon en vigtig turistdestination, der tiltrækker hundredetusinder af besøgende hvert år. 

Toulon er berømt for områdets vine, fiskeri, skibskonstruktion, luftfartsudstyr, smukke natur, tobak, sko, trykning, elektronisk udstyr og befæstninger. Den militære havn i denne by er et vigtigt flådecenter ved Middelhavskysten i Frankrig, og er hjemsted for fartøjet Charles de Gaulle og dets flådegruppe. Charles de Gaulle var et fransk hangarskib. Den franske middelhavsflåde er også baseret i denne havneby. Arkæologiske udgravninger viser, at græske kolonister kom fra Lilleasien i det 7. århundrede og etablerede forskellige depoter langs kysten, såsom Olbia. Dette ses i den østlige del af Toulon. 

  • Denne havneby blev kristnet i det 5. århundrede 
  • Springvandene i det gamle Toulon er rigtigt flotte 

Ligesom Toulon er Marseille en havneby i Frankrig. Byen ligger i den sydlige del af landet, og dens afstand fra Toulon er 48 km. I hjertet af Marseille ligger Old Port (også kaldet Vieux-Port), hvor folk elsker at tilbringe kvalitetstid med deres familier og venner. Dette er et sted med mange fiskehandlere, der sælger deres fangst hver dag. Basilique Notre-Dame-de-la-Garde, en romansk-byzantinsk kirke, er også at finde i denne havneby. To af byens vigtigste, moderne vartegn er Cité Radieuse Complex og CMA CGM Tower. 

Nice ligger 125 kilometer fra Toulon. Det er et af de mest befolkede byområder i Frankrig, og er hovedstaden i regionen Alpes-Maritimes. Hovedstadsområdet er blevet større end byens administrative grænser. En af de største fordele ved at tage til Nice er, at denne by har et fredeligt, naturligt miljø. Strandpromenaden, kendt som Promenade des Anglais, tiltrækker mange besøgende hver måned. Byens bløde lys og klare luft har appelleret til forskellige malere som Niki de Saint Phalle, Arman, Henri Matisse og Marc Chagall. 

Tag på opdagelse med din lejebil

Den gamle bydel i Toulon blev ødelagt under 2. verdenskrig. Den har dog bevaret meget af sin tidligere charme. Hvert år besøger turister dette sted for at se de smalle, brostensbelagte gader og nyde kvalitetstid på de fredelige pladser udsmykket med dejlige springvand. Byen ligger 64 km sydøst for Marseilles. Du kan komme dertil på ca. fire timer fra centrum af Toulon. På sommerdage kan du bruge tid på udendørs cafeer eller tage til Hôtel de Ville for at se de populære Caryatides. 

Mont Faron er et fantastisk vartegn for Toulon. Man kan komme hertil med en lejet bil og svævebanen (Téléphérique du Faron). Det er ca. 40 minutter fra byens centrum. Svævebanen har panoramaudsigt over Le Var-regionen og Toulon-bugten. For at komme hertil skal du køre til Corniche du Mont Faron, som er en smuk vej halvvejs op ad Mont Faron. Her får du storslået havudsigt. I 548 meters højde på toppen af Mont Faron kan du se Toulons fem høje. 

Allied Landings Museum (Musée Mémorial du Débarquement) ligger i Tour Beaumont på toppen af Mont Faron. Det er ca. 9 km fra byens centrum, og du kan komme dertil på ca. 20 minutter. Museet har forskellige samlinger af våben og udstyr relateret til de allierede styrker og andre lignende ting. Du finder også et teleskop på bygningens tag. 

Toulon er berømt for byens traditionelle provencalske marked. Dette marked afholdes på Cours Lafayette. Det er åbent fra 7.30 til 12.30, og er lukket om mandagen. Dette område ligger små 400 meter fra Hotel L’Univers, og du kan komme dertil på 15-30 minutter afhængigt af den lejede biltype. Folk tager hertil for at købe frugt, blomster, tekstiler og grøntsager fra farverige boder. Der er mange butikker med friske varer, og hjemmelavede måltider sælges til overkommelige priser. Du bør besøge markedet for at få en smag af den typiske hverdag i Toulon. 

Lufthavne

Toulon-Hyères Lufthavn ligger 18 km fra byens centrum. Firmaer som National Car Rental, Alamo Rent A Car og Avis har udlejningstjenester her. Lufthavnen er også hjemsted for French Naval Aviation. Den er Toulons største lufthavn, og ligger 3 km fra den sydøstlige del af Hyères. Lufthavnen betjente over 500.970 passagerer alene i 2010. Den blev åbnet i 1966. 

La Môle – Saint-Tropez Lufthavn ligger i La Môle. Det er 15 km fra det sydvestlige Saint-Tropez og 46 km fra byen Toulon. Virksomheder som Sixt, Saint Tropez Rentals, Europcar Car Rental, Skoda, Mercedes-Benz og LTT Car Rental har udlejningsbiler i denne lufthavn. To af de nærmeste hoteller er Hotel La Villa Douce og Hotel Le Bailli de Suffren. Herfra tager det ikke mere end 20 minutter at komme til lufthavnen. 

Marseille Provence Lufthavn, også kendt som Aéroport de Marseille Provence, er en international lufthavn, der ligger ca. 26 km fra den nordvestlige del af Marseille og 68 km fra byen Toulon. Pullman Marseille Provence Hotel, Hotel Restaurant Hacienda og Auberge Bourrelly ligger i nærheden af denne lufthavn. Virksomheder som Alamo Rent A Car leverer biludlejning til overkommelige priser. Fra Auberge Bourrelly kan du nå lufthavnen på ca. 30 minutter. 

Trafik

Som andre byer i Frankrig er Toulon overbelastet med trafik. Kørsel er en ideel måde at udforske byen på, hvis du lejer en bil for en dag. Folk, der ønsker at leje biler med det samme, vil opdage, at de fleste af de store udbydere har deres kontorer i centrum af Toulon. Vejenes tilstand er meget god, og vi foreslår, at du sammenligner tjenester og priser hos forskellige biludlejningsfirmaer, før du booker en bil. 

Denne havneby har 10 overdækkede parkeringspladser i centrum – en af dem er Mayol. Mayol ligger overfor krydstogtskibsterminalen og tæt på rugbystadion. Toulons parc relais (ofte kaldet park and ride) ligger 5 km fra den vestlige del af byen. Parkering i de fleste områder er gratis, og hastighedsgrænsen er 50 km/t i befolkede byområder. 

Hastighedsgrænsen er op til 80 km/t på enkeltsporede landeveje. Sørg for, at du har dit pas med dig, når du forlader hotellet. Der er stor chance for, at du bliver bedt om at vise dine dokumenter, mens du er på farten. Desuden skal føreren have et kørekort, identifikationskort og andre dokumenter, der skal vises til færdselspolitiet. I alle franske byer er et højresving ved rødt lys uden stop kun tilladt, når et pilformet, orange lys har blinket, men føreren har ikke nogen forkørselset.