Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Toulon

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Toulon inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Toulon miniguide

Toulon

Biludlejning Toulon

Toulon er beliggende i den sydlige del af Frankrig – Middelhavskysten – og tilhører den region Provence-Alpes-Côte d’Azur.Toulon er også den vigtigste by i departementet Var, og har 167.400 indbyggere (2005). Skønnes at forstæderne, stigende befolkning på 564.800 indbyggere.

Toulon er en meget gammel by, men dens mest berømte historie er knyttet til Napoleon. Her er han besejrede fordi englænderne i 1793 – og blev derefter forfremmet til general. Byen har siden fortsat med at være militær strategisk betydning, og de vigtigste base for den franske flåde er her stadig.Havnen er også et stort flåde museum. Et andet punkt af interesse i forbindelse med byens militære historie er resterne af “Vauban befæstninger” fra Napoleons tid.

Ellers, den gamle bydel – Toulon historiske centrum – byens mest populære attraktion. Her finder du små, maleriske gågader, små torve og en række af smukke springvand. Også Toulon Cathedral – Notre Dame de la SED (påbegyndt i det 11. århundrede) – er her.Byens opera, at L’Opéra de Toulon, nævnes blandt de seværdigheder. Det har til huse i en storslået bygning fra 1862 – og er Frankrigs næststørste. En attraktion af en anden art, er det 584 meter høje Mont Faron, der ligger lige ved byen. Herfra er det en fantastisk udsigt – og det er svævebane til toppen.

Den nærmeste lufthavn er Aéroport de Toulon – Hyères, som ligger ca. 20 km fra centrum

Dansk