Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Montpellier

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Montpellier inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Montpellier miniguide

Montpellier

Biludlejning Montpellier

Montpellier i Sydfrankrig , bare 10 km fra kysten i Middelhavet, og er hovedbyen i den franske departementet Hérault og regionen Languedoc-Roussillon.Montpellier er de 8 største by i Frankrig med 244.500 indbyggere (2004), og ligger mellem to floder – Lez og Masson.

Montpellier blev grundlagt i 985 f.Kr. Kr., Og er kendetegnet dag af både historiske bygninger fra middelalderen og mere moderne arkitektur.

Det historiske centrum – “Ecusson” – med sin charmerende smalle gader og små butikker er et besøg værd, samt Saint Pierre Cathedral fra 1500-tallet.

“Place de la Comédie” er byens største og mest centrale sted, og her er også “Opéra Comédie” – byens opera hus fra 1888.

En stor turistattraktion i Montpellier’s Musee Fabre – en af de største kunstmuseer i landet – med 800 utstillte malerier af europæiske kunstnere i perioden fra 1500-tallet til 1700-tallet. Museet har også en udstilling af skulpturer og keramik.

Byen har sin egen lufthavn – Aéroport Montpellier Méditerranée – ligger 7 km sydøst for centrum

Dansk