Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Montpellier Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Montpellier Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Montpellier Lufthavn miniguide

Montpellier Lufthavn
Biludlejning Montpellier Lufthavn

Montpellier – Méditerranée Lufthavn (MPL) ligger 7 km sydøst for Montpellier .
Der er en bus, der kører mellem lufthavnen og Montpellier, men det er ikke ofte, at en taxi er et godt alternativ. Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt tilbyder citerer billeje.

I 2005 besøgte mere end 1,3 millioner passagerer Montpellier – Méditerranée Lufthavn. Det er tjent med Air France, men først og fremmest ved lavprisselskaber som Ryanair og easyJet. De fleste destinationer er i Frankrig med cirka 14 daglige afgange til Paris.Der er internationale ruter til London, Madrid, Frankfurt og Amsterdam .

Trods det faktum, at lufthavnen er lille, har det et godt udvalg af butikker. Der er blandt andet en specialitet shop for franske vine. Lufthavnen har to caféer / barer og en gourmet restaurant. Montpellier – Méditerranée Lufthavn er udstyret med trådløst internet, ATM, et forretningscenter og et hotel ved indgangen til lufthavnen.