Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Montpellier Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Montpellier Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Montpellier Lufthavn miniguide

Montpellier Lufthavn

Biludlejning Montpellier Lufthavn

Montpellier – Méditerranée Lufthavn (MPL) ligger 7 km sydøst for Montpellier .
Der er en bus, der kører mellem lufthavnen og Montpellier, men det er ikke ofte, at en taxi er et godt alternativ. Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt tilbyder citerer billeje.

I 2005 besøgte mere end 1,3 millioner passagerer Montpellier – Méditerranée Lufthavn. Det er tjent med Air France, men først og fremmest ved lavprisselskaber som Ryanair og easyJet. De fleste destinationer er i Frankrig med cirka 14 daglige afgange til Paris.Der er internationale ruter til London , Madrid , Frankfurt og Amsterdam .

Trods det faktum, at lufthavnen er lille, har det et godt udvalg af butikker. Der er blandt andet en specialitet shop for franske vine. Lufthavnen har to caféer / barer og en gourmet restaurant. Montpellier – Méditerranée Lufthavn er udstyret med trådløst internet, ATM, et forretningscenter og et hotel ved indgangen til lufthavnen.

Dansk