Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Ajaccio

Som mennesker elsker vi at udforske nye steder, og Ajaccio har utallige turistattraktioner. For at gøre det må vi dog nogle gange rejse ud. Da alle ikke har råd til at købe en bil, er det en god mulighed at bruge billeje. I denne artikel vil vi diskutere fantastiske steder, som du kan udforske i og nær Ajaccio, samt hvordan lejebiltjenester fungerer.

Guide til Ajaccio

Ajaccio
Biludlejning Ajaccio

Ajaccio er et fransk område, og hvis der er en by i Frankrig, som du bør overveje at besøge, er det Ajaccio. Det er en vidunderlig by omgivet af naturens skønhed, og leveomkostningerne er ikke høje. Ajaccio er hovedstaden på Korsika, en ø beliggende i Middelhavet. Den strategiske placering af denne 31,67 km store by gør den til et samlingspunkt for turister over hele verden. Ikke underligt at dens største indtægtskilde er fra turisme. Større byer tæt på Ajaccio inkluderer Nice i Frankrig og Genova og Firenze i Italien. 

Ajaccio er en by, der byder forskellige slags mennesker velkommen. Med en befolkning på over 70.000 har regionen flere bjergområder, hvor du kan tage på vandreture, mountainbiking, klatring og vandring. Der er flere udendørs aktiviteter, som du kan deltage i, og du vil helt sikkert have en masse sjov i byen og dens omgivelser. Det der får den til at skille sig ud, er den dybt rodfæstede kultur og venlighed blandt folket. Selvom det er en fransktalende by, forstår mange mennesker engelsk, hvilket gør det let at kommunikere. 

Der arrangeres flere arrangementer i hele byen hvert år. Disse begivenheder er populære i hele regionen, og de giver turister en chance for at lære mere om befolkningens kultur. En sådan begivenhed er Chestnut Fair i Bocognano, der finder sted hver december. Med hensyn til dens kommercielle aktiviteter er der et par industrier og en kommerciel havn i byen. Klimaet i Ajaccio er mildt med moderat solskin og regn i henholdsvis sommer og forår. 

Ajaccio, også populært kaldet kejserbyen, er her, hvor den store Napoleon Bonaparte, den franske general og statsmand, blev født. Der er flere fantastiske strukturer spredt rundt i byen. Disse strukturer tiltrækker øjnene, og de har historisk værdi. Lige i centrum af Place d’Austerlitz vil du se statuen af Napoleon selv. Der er også adskillige markedspladser rundt i byen, hvor du kan få forskellige slags mad heriblandt lokale ingredienser.

Tag på opdagelse med din udlejningsbil

Der er flere fantastiske steder, du kan besøge i Ajaccio. Den gode ting ved disse steder er, at de er tilgængelige i bil. Og da der er biludlejningsfirmaer i Ajaccio, har du ikke noget problem med at besøge dem. Hvis du elsker historiske genstande, kan du tjekke Maison Bonaparte-museet, som var et hjem for den legendariske Bonaparte-familie. Andre museer, som du også kan besøge, er Fesch-museet og NapoRama. Fra Maison Bonaparte museum til Fesch Museum er der ca. 700 meter, og det tager 3 minutter at køre derhen. 

Ajaccio er også hjem for forskellige hoteller og restauranter, hvor du kan nyde lokale og internationale retter som Fium’Orbu og Jambon sec de Corse. Mens hoteller og restauranter er spredt over hele byen, er det ikke noget problem at komme dertil i en lejebil, da vejnettet er godt. Hotel Mercure Ajaccio er for eksempel det mest besøgte hotel af turister. Det har en god udsigt over hele byen og Golfe d’Ajaccio. 

De fleste af de største turistattraktionspunkter i byen ligger tæt på hinanden. Afstanden fra Maison Bonaparte-museet til Hotel Mercure Ajaccio er 1,8 km, og det tager ca. 4 minutter at komme dertil i en lejebil. Hvis du elsker strande, kan du også fornøje dig på steder som Plage du Ricanto, Plage de Grand Capo Di Feno og Le Palm Beach. Afstanden mellem Plage du Ricanto til NapoRama er 6 km, og du kan køre ruten på 16 minutter. 

Lufthavne

Lufthavnen Ajaccio Napoleon Bonaparte er den største og eneste lufthavn, der betjener byen. Det er en international lufthavn, der ligger tæt på byens udkant. Nogle af de mest populære flyrejser, der afgår fra Ajaccio Napoleon Bonaparte Lufthavn, er ruter til Paris, Nice og Marseille. Der er flere biludlejningsfirmaer tæt på lufthavnen, som du kan bruge under dit ophold. Blandt de mest kendte navne er Europcar, Hertz, Alamo, Budget og Rent A Car Ajaccio. 

Mange af disse biludlejningsfirmaer har forskellige mærker af biler, der kan passe til dine præferencer. De har også et websted, hvor du nemt kan booke en bil. Vi råder dig til at gennemgå vilkårene og betingelserne for enhver biludlejningsservice, du vælger. Du kan også læse anmeldelser af dem for at få mere at vide om kvaliteten af den service, de tilbyder. 

Det er ikke dyrt at leje en bil i Ajaccio, og processen er normalt enkel og ligetil. Det er dog bedst at overveje den varighed, du har brug for bilen, før du lejer den. Dette skyldes, at biludlejningstjenester opkræver en bøde, når du ikke leverer bilen som aftalt. 

Trafik

Ajaccio har gode veje, der forbinder hinanden, og dette hjælper med at reducere trafikken. Der opleves lejlighedsvis trafikpropper i myldretiden. Kørselshastigheden er normalt baseret på vejens tilstand. Ideelt set kan du køre fra 80 til 110 km/t på motorvejen, mens i boligområder er den maksimale kørselshastighed 60 km/t. 

Selvom der er flere parkeringspladser i byen, er de fleste privatejede. Afhængigt af parkeringspladsen skal du betale et vist beløb, før du får lov til at parkere din bil. Hvis du besøger den gamle bydel, kan du have svært ved at finde en parkeringsplads. Du kan dog tjekke for parkering på gaden eller tæt på havnen.