Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Ajaccio

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ajaccio inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ajaccio miniguide

Ajaccio

Biludlejning Ajaccio

Ajaccio er hovedstaden på øen Korsika i det franske ministerium for Corse-du-Sud, og har ca 65.000 indbyggere.Ajaccio ligger på øens vestkyst ved Middelhavet – 210 sømil mil sydøst for Marseille .Havnen i Ajaccio har ofte besøg af krydstogtskibe, og turisme er en vigtig udkomme i byen.

Ajaccio blev grundlagt af genovesisk i 1492, og det var ikke Indtil 1768, at Korsika blev en del af Frankrig .Kapital er måske bedst kendt som Napoleons fødeby, og der er mange monumenter rundt omkring i byen center, der er dedikeret til ham. Derudover kan du besøge Maison Bonaparte – huset, hvor han blev født – er nu et nationalt museum.
En stor turistattraktion er også Fesch Museum, som har en stor udstilling af italienske malere fra renæssancen. Desuden har byen smukke strande, kunst gallerier, gode shoppingmuligheder og et pulserende natteliv med natklubber, barer, restauranter og casino.

Nærmeste internationale lufthavn er Ajaccio Lufthavn Napoleon Bonaparte – der er 5 km uden for centrum.

Dansk