Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Calvi

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Calvi inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Calvi miniguide

Calvi
Biludlejning Calvi

Calvi er en lille by på nordvestkysten af den franske ø Korsika i Middelhavet, som tilhører Ministeriet for Haute Corse.Calvi har 5.500 indbyggere (2009), men i sommeren befolkningen stiger betydeligt – når turisterne indtager byen. Der er en færgeforbindelse fra byen Nice.

Turisterne først og fremmest komme til Calvi på grund af den smukke hvide sandstrand – hvor der er gode muligheder for vandsport. En stor turistattraktion er den historiske Citadel. Slottet her er fra 1400-tallet og ligger på en bakke – med en fantastisk udsigt over bugten.

Webstedet rummer også flere museer, katedralen Church of St. Jean Baptiste, samt et gammelt hus, der siges at være Christopher Columbus ‘barndomshjem.

Calvi har et godt udvalg af restauranter, barer, butikker og hoteller, og arrangerer flere årlige festivaler – herunder Vinden festival i efteråret og jazz festival i sommer.

Calvi har sin egen lufthavn – Aéroport International de Calvi – Sainte-Catherine. Det ligger 6 km sydøst for centrum