Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Calvi

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Calvi inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Calvi miniguide

Calvi

Biludlejning Calvi

Calvi er en lille by på nordvestkysten af den franske ø Korsika i Middelhavet, som tilhører Ministeriet for Haute Corse.Calvi har 5.500 indbyggere (2009), men i sommeren befolkningen stiger betydeligt – når turisterne indtager byen. Der er en færgeforbindelse fra byen Nice.

Turisterne først og fremmest komme til Calvi på grund af den smukke hvide sandstrand – hvor der er gode muligheder for vandsport. En stor turistattraktion er den historiske Citadel. Slottet her er fra 1400-tallet og ligger på en bakke – med en fantastisk udsigt over bugten.

Webstedet rummer også flere museer, katedralen Church of St. Jean Baptiste, samt et gammelt hus, der siges at være Christopher Columbus ‘barndomshjem.

Calvi har et godt udvalg af restauranter, barer, butikker og hoteller, og arrangerer flere årlige festivaler – herunder Vinden festival i efteråret og jazz festival i sommer.

Calvi har sin egen lufthavn – Aéroport International de Calvi – Sainte-Catherine. Det ligger 6 km sydøst for centrum

Dansk